SDA, DF, SBiH i NES: Pozivamo Nedžada Koldžu da se povuče u korist kandidata Muamera Bandića

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NS, SDP, NiP

Ne daj se Koldžo! Ne odustaj! Bolji si od Bandića, jedini kandidat vrijedan načelničke utrke sa našom Benjaminom.

Kola

Sve priljepci sda, sejdo, rumeni…

Naravno,

Da Koldzo niti ocekuje niti ima ikakvu sansu za pobjedu. Samo je pitanje ko ocekuje tal od trojkasa, da bi odvukao dio glasova Bandicu, on licno ili Mehmedovic.

Ne pijem dok Paja vozi

Joj ljudi što bi ja volio da me usvoji neko iz dijaspore! Primio bi ga ko saučešće samo da me odvede u inozemstvo

SBN

A šta kaže Benđamina ? Neka se svi povuku ?

sdfa trauma

paranoja prelazi u ludilo….

Hasan

Je l' ovo onaj Koldzo koji zeli unistiti fabriku ZRAK kako bi se docepao njenog zemljista? Ko za takvog glasa ruka mu se osusila!

adi

Ne daj se Koldžo! Ne odustaj! Bolji si od Bandića, jedini kandidat vrijedan načelničke utrke sa našom Benjaminom. ka NS, SDP, NiP najveci lopov kojeg ne novo sarajevo imalom treba ***

adi

samo nemote birati oni zrikavu kuju, ono je smece da vece biti ne moze

Ja1

Cuj patriotski blok, hahahahaha

Pozivamo ...

... gradjane da se sjete bar petine uzasa koji su nam servirale ove lopovsko - izdajnicke stranke. N. Sarajevo vas ne zeli jer ste LAZOVI, LOPOVI...i ne zelimo vam prepustiti opstinu!!! Nikad vise!!!

jah

bravo Hasane...da je države,ovaj bi sa Fadilom u smještaju bio. Pikirala gamad fabriku Zrak, za lijekova im trebalo...

/ Najnovije