SDA čestitala SDP-u u Sarajevu

1
Radiosarajevo.ba
SDA čestitala SDP-u u Sarajevu
Foto: Arhiv / Ilustracija

Općinska organizacija SDA Centar poslala je čestitku općinskoj organizaciji SDP BiH Centar na izboru Igora Stojanovića na poziciju predsjednika ove organizacije.

"Poštovani gospodine Igor Stojanović, u povodu vašeg izbora za predsjednika Općinske organizacije SDP Centar želimo vam uputiti iskrene čestitke. Želimo da SDP s vama u Općini Centar bude snažan politički faktor koji će davati doprinos odbrani zajedničkih vrijednosti građana i razvoju kako Centra, tako i Sarajeva i Bosne i Hercegovine.

Stranke u Centru, baš kao i ljudi koji ih čine i nose njihove programe, moraju biti standard vrijednosti i model svim strankama u gradu i Kantonu Sarajevo, a Sarajevo model za razvijenu i uspješnu Bosnu i Hercegovinu koja će biti ponos svih njenih građana i zemlja u kojoj svi uživaju svoje individualne slobode i ravnopravnost.

Christian Schmidt: Sačekati ishod sjednice Skupštine RS o izbornom zakonu

Christian Schmidt: Sačekati ishod sjednice Skupštine RS o izbornom zakonu

U tom duhu želimo vam dobro zdravlje i predan rad na zajedničkim vrijednostima koje se oslikavaju u želji za uspješnom lokalnom zajednicom, jednakim pravima za sve njene stanovnike i općinom Centar kao mjestom lijepog života za sve njene građane", piše u čestitci.

Prvi komentar na postu koji je objavljen bio je Igor Stojanović koji se zahvalio na čestitkama.

"Zahvaljujem se na čestitkama i na lijepim željama. Iskreno ću se truditi da SDP Centar bude u službi građana Sarajeva i Bosne i Hercegovine. Odan vrijednostima zajedništva, jednakosti i solidarnosti.

Čuvajući ono što je 1000 godina mukotrpno građeno u našoj državi. Još jednom se zahvaljujem u nadi da će ovakva vrsta međustranačke komunikacije biti standard na političkoj sceni Centra, standard koji ćemo prenijeti na Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu", napisao je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije