SDA: "Blinkenovo pismo ogolilo servilnost i obmane Trojke, ali i politiku blokada HDZ-a"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bit cu kratak

Lijepe riječi su ukras!

Komšija

FUJ... Nastavi

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Našli se za sultani za domaću sirotinju i raju, a vazali i udvorice za sve sa strane, da vaze o servilnosti!!! Pa klečali ste pred Turskom, Iranom, Saudijska Arabijom i koja korist? Samo vaša, begovsko-agovska! Sa vrećama, tajnim žiro-računima, gradovima nekretnina. A BiH ste katapultirali u Srednji vijek. Ne bez pomoći srbijanski i ruskih kmetova i kineskih pripuza iz RS-a. Kao i sluga i roblja Njemačke iz HB. Silnici i gospodari života i smrti u domaćim feudima, otirači za noge pred drugima, čim prismrde preko granice!

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

*NAŠLI SE SULTANI ZA DOMAĆU SIROTINJU...* lllllll *Saudijskom Arabijom*

BRKICA

Lijepe riječi su ukras!

A vidi

E ko se nasao da prica o blokadama, najgora je SDfA za blokiranje bilo kakvog napretka u ovoj zemlji koju ste samo opustosili i *****ijalno i u ljudstvu.

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Tisina ...

... bando neopjevana. Vasi uzasi su jos uvijek svjezi, ne bilo vas!!

Jedini koji ikad ista blokirali u BiH,

To su SDA i DF (satelit). HDZ nije nikad nista blokirao, nego se Covic borio da spasi sta se jos spasiti dade.

/ Najnovije