Schwarz-Schilling zvanično preuzeo priznanje počasnog građanina Sarajeva

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Ova gradonačelnica onakva jadna i razroka vjerovatno nema pojma ni kome dodjeljuje priznanja!

hahahahah

Na prvoj slici se vidi sekretarica od ovog starog uhljupa a to je stara sarajefska profuknjaca nerma bucan koja je po frankfurtu vucarala se sa kriminalcima pa mogo je stari nesto bolje naci da ga savjetuje.

Gogo

Bravo, veliki prijatelj BiH, devedesetih je napustio poziciju ministra telekomunikacija Njemacke u znak protesta protiv agresije na BiH....

Gogo

Nera od uvijek bila pametna i veoma sposobna zena, jest dobro čvaknuta, ali je jako pametna, snalazljiva i sposobna...

Dudek Krivousti Njofra

Ovaj svadbi mrzi srpski i hrvatski fašizam

Dudek Krivousti Njofra

Ovaj Svabo mrzi svetosavske i katoličke teroriste

Buco

Na prvoj slici se vidi sekretarica od ovog starog uhljupa a to je stara sarajefska profuknjaca nerma bucan koja je po frankfurtu vucarala se sa kriminalcima pa mogo je stari nesto bolje naci da ga savjetuje. ka hahahahah Baba je poznata po lazima.

jah

Nera od uvijek bila pametna i veoma sposobna zena, jest dobro čvaknuta, ali je jako pametna, snalazljiva i sposobna... ka Gogo Da je valjala trajo bi joj barem jedan brak vise od tri dana pitaj po frankfurtu zukine kompanjone sto se vucarala sa njima zena laze kad zine

/ Najnovije