Schmidt se nije pojavio na sastanku sa DF-om: "Nećemo voditi ljubav s njim iza zatvorenih vrata"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ajoj

****

?

****

?

Ajme jevropljanine s potopljena kont ka ? kontinenta Mu, rasno superiorni potomce ainova bozjih i smrtnih zena, zakaj ce ti izborne tricarije naspram znanja koje si naslijedio od otaca?

robot

Ja mislim da sam prije neki dan procitao da se on licno nece sastajati s nikim više na ovu temu nego njegovi saradnici. Mislim da su to i ovi pegovarači znali

Pehlivan

Šta ova dva papka misle raditi nakon 2 oktobra, jer izgledno je da će izgubiti izbore, čak i Bakirovaa ***.

***

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

viđer tenica u vehabije!

IIIGGGGNNNOOORRREEEE!

Doctor Ksarabas

Reko sam vam dolazi na naplatu sav jad od politike Alije Izetbegovica. Politicar diletant koji je umislio da zna ko i sin mu. Savjetnik za vanjsku politiku Mufid Memija HAHAHAHAHA. Mufid gledao svoj interes i vidite sin mu je uspjesni biznismen Godan Memija milioner. E to je bit svega PARE I SAMO PARE

Hajde ba

Kad su mogli voditi ljubav HDZovci možete malo i vi , što reče Šmit Hdzovcima nije vam od sapuna. Xaxaxaxaxa a

dakle, PRVO SAfffffuuuuuuunnnnnnnnnn !

pa onda u ... mejtef.

samo vas božo vrećo može spasiti !

tako zaostale i mentalno zakržljale, samo vas božo vrećo može spasiti !

sparco

Sve se vraca sve se placa.Hrvati su muski podnijeli ko ovce kada idu na klanje ukidanje prava od bivsih visokih predstavnika.Sada se samo vraca ono sto je oduzeto tj.nista nedobijaju sto nisu gospoda iz reda Bošnjackog naroda potpisala.

sparco

Kada Hrvati dobiju svoja prava pamet u glavu i dobro razmisliti koga da biraju.Hrvatima treba netko novi tko ce voditi brigu o Hrvatima a ne ovi jahači koji nas jašu 30 godina.

Lisičić

Bit će teže odreći se dominacije nego agiluka

Db

HAHAHAHA

/ Najnovije