Schmidt uputio čestitku građanima BiH: "Olimpijski duh našao je dom u Sarajevu"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

TILT, HERR SCHMIDT!!!

Evo sam se naježio, od međunožja pa gore-dolje! Nakon ove dubokoumne mudrosti, dajte nam u roku odmah jednu kipčinu, odmah pored kralja Ttvrtka- herr Schmidt u pozi Rodinova Mislioca!

TILT, HERR SCHMIDT!!!

* odmah pored kralja Tvrtka...*

Ni Nalik

Ovo sarajevo nema nikakve veze sa onim olimijskim,ovo je nova drzava koja ni zicaru nije mogla montirati 30 godina dok stranac nije donirao novac i zavrsio posao,toliko.

Neue Slovenische Kunst

Ovo sarajevo nema nikakve veze sa onim olimijskim,ovo je nova drzava koja ni zicaru nije mogla montirati 30 godina dok stranac nije donirao novac i zavrsio posao,toliko. ka Ni Nalik @ Ni Nalik Sve stoji, ali koja to država može bilo što na razini SFRJ? Možda, ali tek djelomice, Slovenija- zbog svih okolnosti i najbezbolnijega odlaska. Ali i to je mit: depopulacija Slovenije je zapravo veća i strašnija od one na exjugoslavenskome jugu. Slovenci, uz addio, dežela, odlaze u skandinavske, baltičke zemlje, Veliku Britaniju, Kanadu, Novi Zeland. Čak, dakle, niti standard- nedostižan, primjerice, Hrvatskoj, a kamo li ostatku bivše države- ne zadržava Slovence u domaji.

Mustafa Nadarevic

Olimpijski Duh je ziveo u Jugoslaviji, Alija ga ubio i zakopao.

/ Najnovije