Schmidt: Ubrzati tempo i maksimalno iskoristiti prilike koje pruža EU integracija

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuuuuj

Jarane, pozabavi se malo sudstvom i tuzilastvom. Ofirno je vise postalo koliko je u rukama politickih lidera. Sve to smijeni, jer pricati o EU integracijama dok politicari separatisti uredno negiraju genocid i krse ustav na svakom koraku, dok tuzilastvo i sudstvo kao njihov servis sve to uredno ignorisu i sami sebe opstruiraju ko fol. Pogledaj lave koliki je procenat odbacenih, palih i povucenih optuznica za bilo sta i to za ocito...preko 95% lave...vrijedja inteligenciju. Jel te stid?

Sarajevo bih

PA DO KADA ČE TE JADNI NAROD PATITI I VARATI,PA JADAN NE BIO ZNAO SI PRIJE DOLASKA DA SE OVI BIVOLI I LOPOVI NIKAD NEĆE DOGOVORITI,TI HER ŠMIT AKO SI DOBRONAMJERAN,ALI DABOGDA, IMAŠ I ČEKIĆ I ORAHE U RUCI,UDRI VIŠE ŠTA ČEKAŠ JEDINO TIBONSKIM OVLASTIMA OVDJE MOŽEŠ NAPRAVITI DRŽAVU PROTIV KOJE ČE BITI SAMO LOPOVI I NIKO VIŠE.

Kada se analizira zapisnik sa Međunar.konferencije

o zaštiti ljudskih prava, (održana u oktobru 1992. godine) i pogleda sastav Predsjedništva, jasno je da su aktivnosti na učešće BiH u islamističkoj internacionali, Al Qaedi i Muslimanskom Bratstvu, bile podržane od glavnih islamista na planeti, što je potvrđeno i stalnim telefonskim komunikacijama, pošiljkama i paketima koje je evidentirala tadašnja služba Trećeg korpusa iz Zenice i kroz koje je vidljivo da su najvažniji teroristi tog doba (Osama ibn Ladin, Ajman i Muhamed Zawahiri, Ebu Musab Zarqawi, Fatih Kamel, Omar Abdel Rahman, Ebu Ejsar, Halid Sheick Muhamed, Talaat Fouad Qassem, Anwar el Shaaban) bili integrisani u procesu izgradnje -Bosanske mreže-.Uz učešće najvažnijih šejh-ul-islama i terorističkih lidera, formirana je, činila zločine i djelovala, vojna formacija Odred -El Mudžahidin-, sa 1774. mudžahedina, ćija imena i danas čine svjetske, terorističke vođe mnogih organizacija. Misionarskom akcijom tih lica, formirana su brojna vehabijska naselja (njih najmanje 64.), sa preko 5.000 radikalnih islamista i ekstremista, koji su organizovali mnoge terorističke akcije u Bosni i Hercegovini i bili aktivni u organizaciju akcija u Evropi i svijetu, te snažno podržali najradikalnije grupacije u ratovima u Iraku i Siriji; opskrbljujući teroriste.Nakon dvanaest godina provedenih u Guantanamu, u BiH je doveden najveći stručnjak Al Kaide za izradu specijalnih eksploziva,Tarek Mahmoud Ahmad al Savah.

Složna braća

***

Pseudocionisticko SH naci krscanstvo

>>o zaštiti ljudskih prava, (održana u oktobru 199*****

/ Najnovije