Pratite uživo obraćanje Schmidta Vijeću sigurnosti UN-a, protest Rusije

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivan i nepristran

E moja jadna napacena draga Bosno... srce mi se kida kad vidim da se stranci tobom bave koji nemaju u sebi grama bosanskog mentaliteta, nit osjecaja za nase. Tuzno, tuzno... Sta cenam visokoniski predstavnik??? Je li mi mozemo uopce shvatit da je to indirektno priznanje da nismo drzava nego protektorat? Znamo li mi sta su protektorati? To su sramote od drzava...

BiH

@@ Objektivan i nepristran….. Bosna nema srece sa susjedima na zapadu a Bogami ni sa komsijama na istoku Oni su osnova i razlog da BiH ima potrebu imati tog i te strance…Sto znaci hrvati sa zapada i srbi sa istoka su suga koja je napala BiH i sve dok ta suga ne spadne bit ce tesko …..Suga ce spasti jer svjedoci smo pocetka stvaranja NWO koji ce efikasno otprskat pomenute paratite….

Objektivan i nepristran

@BIH: Nije to bas tako, barem "sa zapadne strane". Puno boravim u HR, mogu ti reci da ni jednom rjecju niko ne spominje BiH!! Ljudi su kao i svugdje usmjereni na deveranje sa svojim problemima, stvarno se ne bavi niko ni jednim susjedima, pa tako ni BiH. A politicari?? Pa njih treba potjerat na svim stranama sa vlasti, nema od njih nista dobro. I na zapadu i na istoku, a i u Bosni.

Bosanac

Dusmani laju prijte Bosni pocrkat cete dusmani Bosne ce bit gospodin Dzaferovic je lijepo objasnio da su divlji srbi problem a rvate huska dodo glavonja da laju na Bosnu

Nikolica s prikolicom

Nije bilo u skladu s Daytonskim sporazumom ona krađa Hrvatima stolice u predsjedništvu i nekih hrvatskih članova u Domu naroda. Bez novog izbornog zakona, koji će spriječiti takvu krađu, nema nade za BiH. Džaferovićevo laganje u UN-u ne da nije od pomoći, već definitivno udaljava BiH od društva naroda i država u EU i NATO: Očigledno se ne razumije način funkcioniranja EU i NATO. EU i NATO će zaštiti svoje članice od vanjskog nasilja na bilo koju od njih. .

/ Najnovije