Schmidt se obratio u Britanskom parlamentu: Šta je rekao o Dodiku, HDZ-u, formiranju vlasti...

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

I tamo...

***

Bošnjaci....

....te trebaju staviti na IGNORE dok si u službi kockastih fašista

Obicna

Prdljavina.....uz proljev

britsi, MRŠ KUĆI GENOCIDAŠI!!

britsi MRŠ KUĆI GENOCIDAŠI PROKLETI !!

britsi, MRŠ KUĆI GENOCIDAŠI!!

Zoran Milanović: Kojeg vraga Turci rade u BiH?

R BiH

Britanci dobro znaju ko su nijemci i nisu slucajno napustili njemacku uniju …. Schmidt je jedan obican birokrata kriscanske provenijencije daleko id moderne denokracije a koji je tu gdje jeste zbog babetine Merkel cija politika je bila Deutschland über alles…..Svabe su pravi otrovi ……

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Franja z Trgovišča

Ćelavi a se ti spomeneš kako je neki jadnik dal ubiti nosečo Sofiju koja niš ni bila kriva pa dobio spomenika u Sarajevu

Sašio mi Đurica

Der Mann ist ein Arschloch

Austrijskom konjusaru

Ćelavi a se ti spomeneš kako je neki jadnik dal ubiti nosečo Sofiju koja niš ni bila kriva pa dobio spomenika u Sarajevu ka Franja z Trgovišča Sofiju i njenog muza franca ferdinanda su austrijanci svjesno zrtvovali, jer je na austrijskom dvoru bio omrazen, a i bio je ozenjen slavenkom, koje nijemci smatraju nizom rasom. Da ne govorim da je ferdinand bio tek 17. na listi da naslijedi franca jozefa, pa su njegov atentat vidjeli kao odlicnu priliku da se rijese njega i njegove trudne zene, a da istovremeno optuze srbiju za to, da bi konacno imali povoda da objave srbiji dugo pripremani rat.

Gh

Ovo je samo jos jedan dokaz da je bih najobicniji protektorat, a ne samostalna i nezavisna drzava. Sve dok ima smita, to ce biti tako i nece se ni u cemu moci porediti sa srbijom i hrvatskom.

/ Najnovije