Schmidt se, ipak, neće obratiti u Parlamentu FBiH?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tres

Objavljeno je da posle Pelješkog mosta grade nastavak autoputa do aerodroma u Dubrovniku, sve sa novcem iz EU fondova. Koga briga za most, njima je prosečna neto plata 1022 evra, a na jesen još raste do 1100 evra, već stižu Slovence!

Grrr

Redakcija briše sve anti SDA komentare

DUDEK Krivousti Njofra

Naumpade mi ubistvo francuskog generala u Palestini oko 1936 od cionista terorista BIO je VP

Refko

Nisi budala,lopovskoj stoki se pravdat,samo naprijed i nameci zakone.

Duško Dugouško

Što bi rekli dalmatinci: A šta san van reka? :))

Kažu

Na otvaranju Pelješkog mosta su Hrvati okrenuli čak 120 janjaca na ražnju!

Gh

Obratio se, ne obratio, smitov izborni zakon vam ne gine. Mozete protestovati 5 dana, 10 dana, 10 godina, izborni ce vam biti pa pjevajte borbene do sudjeg dana.

Gost

Nemaš ti veze. Nebi bila predviđena tri člana predsjedništva da nije predviđeno da svaki narod bira po jednog člana. To što se Sejdo izjasnio kao Hrvat to ne znači da je Hrvat. Dok mu nije trebalo govorio je da je Bosanac. A biti Bosanac je teritorijalna odrednica a ne nacionalna pripadnost.

To su bosnje

Besposleni krezavi sda talibani mogu stajati danima i nista ne raditi, to im je sarajlabadska svakodnevnica. Koliko vam je bakir platio da odrzavate ovaj antihrvatski performans? Ako vam nije platio nista, ni sendvic, onda ste gluplji nego sto sam mislio.

/ Najnovije