Schmidt razgovarao s Kasanofom: "SAD podržavaju upotrebu bonskih ovlasti da se odbrani Dayton"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OHR

Samo sankcije finansijske i zabrana ulaska u EU.

Stole

Dodik covic sankcionisati pod hitno

Bokira, Sepku, Konjaka, Zuku, Mehmeda etc etc

Dodik covic sankcionisati pod hitno ka Stole ..................... sankcionirati, a medije procesljat i pocenzurirat da prestanu propagandirat!

Haha

Podržavaju Dejtonsku ludžačku košulju na muslimanskim ledžima

Alexander Kasanof - BOOON IN DI JU ES EEEJ! :))

Nije te stid samo nosit TO ime, a bit sluga zlikovcima, nije? Cccc.... A taj dejtonski zivi dok jos ovo malo prezivi zapad. Ubrzo ce Putin rec kamo se ide... :))

Filozof

Što se tiče Dejtona i njegovog ne pridržavanja, ... sve tri strane nisu nevine. Svako ima oraha u džepu, i tumači Dejton kako njemu odgovara. Da je samo do Dode, to bi se odma riješilo, ali šta ćemo sa snovima o HB ili kako objasniti političkom Sarajevu da nije BiH samo njihova, moraju svi uvažavati kompromis, i da se tri konstitutivna naroda sami dogovore kako dalje...👍😀🇧🇦

/ Najnovije