Schmidt: "Pozivam Vijeća ministara da rade svoj posao i odobre sredstva"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

I vi trebate raditi svoj posao jer oni neće

Bosanac

Gospodine Smit to nisu ministri to su nepismeni lopovi koji ovu Bosnu samo dobro kostaju to nama netreba samo kradu lazu drogiraju se pedofisu se to treba rastjerat svakakve bagre ima tu

Guest

Guest @ Bosanac Svaka cast na komentaru. Zna gospodin Shmidt sve,ali primio je odlikovanje od ortodoksnog kamenjarskog lopova cigosa pa valjda mu je to kocnica da djeluje na njega i njegove pokorene .

AsAsova

Prijatelju zivot nam prodje u pozivanju kriminalaca da budu posteni, Sizif je smijesan sa svojim kamenom za ono sto vi pokusavate vec desetinama godina.. KRIMINALCIMA ZABRANIT KANDIDATURE, svakom ko ima krivicni proces u toku blokirat rad u institucijama i "zaledit" njegov status do okoncanja postupka.. Ako ocekujes da od razbojnika napravis LJUDE gubis vrijeme u zivotu..

Covjek

Prvo treba ZNATI pa onda RADITI SVOJ POSAO.

TNT

Schmidt: "Pozivam Vijeća ministara da rade svoj posao... Pozovi ti Dragana covica i objasni mu da je nacin na koji on pokusava da dodje do svog cilja, a cilj je odavno poznat u cijelom svijetu, vjerujem cak i cistacu ulica u Kongu. Znaci g.Dragan Covic je odlucio uci u slijepu ulicu kao i njegov pertner u rasuturanju Bosne i Hercegovine. Gotovo sam siguran da ce izbori biti odrzani na dan kada i treba da budu odrzani i da ce HDZ osigurati novce ali ce vrlo brzo odblokirati i Federaciju, jer su kukavice, bile i ostale, pokusali su se malo praviti vazni i nista vise.

Nikolica s prikolicom

Samo po zakonu i po proceduri. Bevanda sigurno neće potpisati ništa mimo toga. Ne može se njega umoriti, geni kameni su to. :))

/ Najnovije