Schmidt poslao pismo Cvijanović: "Implicirate prijetnje nasiljem? Ovo što radite je jako opasno"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

eh kad bi još ovo imalo odijeka i zaista uradilo nešto da se ove gluposti više prekinu

Schmidt

Lijepe riječi su ukras!

011

***

Habuhabuhabu

Granica postoji, ali i glavi. Veoma ozbiljna granica. Između civilizovanog i bolesnog.

333

A sta mislite da se prestanete dopisivati i da 1. pocnemo da se koristimo cinjenicama i 2. da djelujemo u skladu sa njima. Svi znamo da je Dodik pokrao izbore, cijela medjunarodna zajednica zna vec decenijama da se izbori kradu lopatom, svi znamo sta je pitanju, i sve su to stvari koje se rjesavaju jako brzo kada se hoce. Jedno specijalno tuzilastvo, jedna istrazna jedinica, jedan specijalni sud pod nadzorom i zastitom Europol-a bi rijesili apsolutno sve osnovne probleme u Bosni za godinu dana. Pa da se konacno radi i normalno zivi. A ove igrokaze svi mogu sebi da zature u dupe, i da se spreme da snose posljedice derneka zadnjih 30 godina. Dosta je vise. Ovo niko vise nece trpiti.

N

Jesi li izrazio zabrinutost njemacki međede?

Ne pijem dok Paja vozi

A sta mislite da se prestanete dopisivati i da 1. pocnemo da se koristimo cinjenicama i 2. da djelujemo u skladu sa njima. Svi znamo da je Dodik pokrao izbore, cijela medjunarodna zajednica zna vec decenijama da se izbori kradu lopatom, svi znamo sta je pitanju, i sve su to stvari koje se rjesavaju jako brzo kada se hoce. Jedno specijalno tuzilastvo, jedna istrazna jedinica, jedan specijalni sud pod nadzorom i zastitom Europol-a bi rijesili apsolutno sve osnovne probleme u Bosni za godinu dana. Pa da se konacno radi i normalno zivi. A ove igrokaze svi mogu sebi da zature u dupe, i da se spreme da snose posljedice derneka zadnjih 30 godina. Dosta je vise. Ovo niko vise nece trpiti. ka 333 To mi znamo ništa to nije novo. Pokrali su izbore i dodini pa baketovi i ostali

333

@Ne pijem Pa to i kazem, samo se svi kolektivno prave ludi vec 30 godina.

Zeljkan

umislio da je Tramp.

/ Najnovije