Schmidt poslao novi izvještaj Vijeću sigurnosti, kritikovao Dodika i njegovu opasnu politiku

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pekar

Samo *** Srbi ne vide da ce ovaj lik unistiti BiH. Podanistvo je vaznije od logike.

Novinar

Samo procitajte novi tekst od Nenada Kecmanovica (Због Алије Бошњаци немају ни ентитет, ни јединствену Босну, него заједницу кантона на 25 одсто БиХ) i pokusajte da shvatite u kakvmo ste polozaju.

Ljiljan:Promijeni pristup u narativu

delete

Opa Đurđa

Ode Mile Vlakovačkom prugom ....

***

***

Xxx

Odmase resavati ivog bandita nelegalnog i protjerati . Svabo nije sav svoj.

Normalan

Krmak jedan gledaj ti glave samo dodji u R.S ima da te nasminkamo kako dolikuje . Neko ko je neprijatelj i pokusava naseg Predsednika da skloni pa samo dodji da te ugostimo ja kad te vidim licno cu se potruditu da vise nikad na zao nikome ne uradis....

Normalan

***PREKO 720 GODINA tebi kralju malo fali da istoriju naucis Osmanlije , pa oni ne da nisi ni bili blizu karpata kako ti govoris u to vrijeme .Ko nas je dovuknjario nije niko ni mene ni tebe nego si starosedilac na ovim prostorima . Kultura starija od turske vijere kolko hoces ? Muhamed prorok odakle je pisao kuran i uz ciju pomoc i gdje je putovao i koje je vjere upoznao , najljepse u islamu je uzeo iz kricanstva pasa moj malo se raspitaj neznanje je najveca bolest!

/ Najnovije