Schmidt pokušao govoriti ispred OHR-a, okupljeni ga prekidali riječima: Sankcije...

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kkmkmk

"đe god" prevodioc je ultra ;))))))))))))))

Guest

Jel to i ovaj "zabrinut"? Izgleda da im je to u opisu radnog mjesta, da budu zabrinuti.

Awq

DODIK PRIJETI RASPADOM BIH, A TI NE SMIJES DA TRAZIS INTERVENCIJU SVIJETA , NATO-A ILI SAD.

Gigi

Ovo neka rok zvjezda odrzala koncent, po broju okupljenih reklo bi se neuspjesan koncert on neuspjesnog pjevaca?

Guest

Guest Ma njega treba istjerati iz BiH. Cuj dosao da se obrati na proteste i to njemackim jezikom. Da je makar engleskim mnogi bi znali. Doci na duznost Visokog predstavnika i pricati jezik svoj staronja sto se nisi potkovao nekim od tri jezika u BiH iako je to u sustini jedan jezik. A znaces ruku pruziti na 24.000 € plate svakog mjeseca.

Dosta

suplje! Nase strpljenje je izmaklo!

Sabur

U saburu je spas... Sve rade da provociraju da napravimo incident, to nam ne treba a ako se desi istražiti zbog čega je ko to uradio... Kad jučer nismo ništa uradili hvala Bogu, u narednom periodu nećemo sigurno i toga se treba držati dok ne vidimo čemu sve ovo vodi. Znat će se u Martu.

Incident

Ako dodje do incidenta tad ce kao Srbija biti ta koja će kao braniti tzv i samo pozvane Srbe u BiH... Mlate tuđim mudima

Www

GOSP. SMITH, OBAVIJESTITE SVOG KANCELARA I TRAZITE DA NE PRIMI DIDIKA KOJI JE TRAZIO PRIJEM JER ZNATE STA JE SVE R U Z N O GOVORIO PROTIV VASE DRZAVE. TRAZTTE DA I KANCELAR JAVNO SANCIONISE DODIKA JER SE SRAMNO IZRAZAVAO PROTIV NJEMACKE. TIME CETE POMOCI NARODU.

Knez

Окупљајте се сваки дан али владати ни ви ни шмит Републиком Српском нећете.

papac

Ne mogu da citam jel rekao kako dogovor nema alternativu ?

N

Pa kako ces sa divljacima mir imati? Pa eno u australiji sranja rade a saka jada ih dole.

/ Najnovije