Schmidt osudio odluke NSRS: Radikalne političke aktivnosti prijetnja stabilnosti BiH

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

I ti ako ne mislis nista poduzimati koferce i razvuli ku i svakako se od vas nicemu ne nadamo kao ni 92 da cete uraditi zato na proljwce opci rat do tada obuka omladine u streljanama oruzije olako rasporedjivati dijeliti

Guest

Znate li išta osim osuda, preporuka i sl?

Guest

BRAVO. !!! NISU VIŠE ZANRINUTI SAD SU U FAZI OSUĐIVANJA!!! SLIKEĆE FAZA - PAKUJ KOFERE!!!

Kmet Siman

Ima l` ko da prenese ovome Schmidt... Bogati nemoj nas i ti zehebavati...

Nevjerovatne izjave

Gdje zive ovi ljudi?! Kakva ba demokratija?! Ne mozes na silu odgovoriti pozivom na rad i mir! Sto se vise ne reaguje na sve ove protivno Ustavu BiH postupke?! Nema niko muda iz medjunarodne zajednice ili ne kontaju da se sa nasim kretenima moze samo silom razgovarati!

Damianusdarcus

Nema veze Šmitu, mi ionako nismo planirali otvoreni doček Nove godine pa čemo to riješiti mjesto vas "zabrinutih"

Black

Slusaj gospodine, ovdje to i zlatne ribice znaju, a ti ponavljas istu pricu mjesecima. ZNAMO I JASNO NAM JE, STA CETE PREDUZETI PO TOM PITANJU? OVDJE STE DA SPRIJECITE ZLO KOJE NAM SE DESAVA, a sta vi radite - prdite u istu sviralu zajedno sa njima!?

Te price za malu djecu gospodine Schmidt mozete pricati 300 metara nize OHR! Naime tu imate dva obdanista pa siljite djeci! Mi smo u bosanskim sumama u maskirnim uniformama i dobro naoruzani! Odbranit cemo je ko i 92. Samo ovaj put nece biti pc-a!

.

Gospodine Schmidt! Ne potcjenjujte nasu inteligenciju! Vidi se iz aviona da pokusavate da nas anestezirate i da nas drzite za ruke da se nemozemo braniti! Nece vam to uspjeti! Vase namjere su prozrele i nase nane i dede!

.

a

Nemoj se vruć vode napit'.

Gospodine svhmidt! Nosite ogromnu odgovornost za ne cinjenje onoga sto vam je dato u mandat! Bit cete sukrivac ako dodje do vjerskog rata na podrucju cijele Europe!

.

Budite odgovorni! Zar mislite da ce 23 mio. Evropskih muslimana gledati kako se ubijaju bosanski muslimani i kako im se otima drzava u kojoj su vecinski,autohtoni,narod!

.

DAJTE ZELENO SVJETLO DA SE TAJ SECESIONISTA IZVEDE PRED SUD I OSUDI ZA POKUSAJ UVODJENJA DRZAVE BIH U POTPUNI HAOS I U RATNO STANJE!

.

Gospodine Schmidt! 5 je do 12! Imate jos vremena da zaustavite ovaj fasizam! Da je blagovremeno zaustavljen u Njemackoj svjet danas bi bio mnogo ljepsi i sretniji!

.

Redakcijo!

Kako uspijevate razdvojiti komentare koji se mogu i oni koji se ne mogu komentarisati!?Na taj nacin frizirate i stvarate neistinitu sliku javnog mnjenja!

/ Najnovije