Christian Schmidt održao lekciju RS-u u Vijeću sigurnosti Ujedinjenih nacija

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MIKI

SMITU NEMOJ BIT KAO INCKO NEMOJ DOZVOLIT DA BOSNJACI SATOBOM UPRAVLJAJU I DA TI BOSNJACI IZ TVOG UREDA PISU IZVJESCA

Bosanac

Necete dusmani Bosne podjelit nikad pocrkat ce te na Bosanskoj zemlji mozete samo lajat na Bosnu

Miki

Uzurpiranje nadleznosti se smatra i odluka dzafera da govori u un bez saglasnosti sva 3 clana predsjednistva. Jel smidte? ILi samo komentarises kada se uzurpiranje desi od srpske strane? Koliko te muslimanski bosanci placaju da stojis iznad srpske glave i osudjujes a njihovu da gladis? Jel smite?

Panzer

OPET SRBI I HRVATI NAJGORI A BOŠNJE....PUNE DŽAMIJE,NEGIRANJE ZLOČINA ARMIJE BIH,IZBORNI ZAKON I GAŽENJE HRVATA ERDOGAN JE IZGLEDA OVOM NACISTI DOBRO PLATIO.BAKIR ISPADE NAJHUMANIJE BIĆE U OVOM DIJELU SVIJETA HAHAHA

Ss

Malo tajnovito o cinjenicama. Mogao je biti direktniji

Da se zna!

Sto se Hrvatska i Srbija petljaju u unutarnje stvari BiH kad u njoj nemaju iseljenistvo/ dijasporu?! BH hrvati i srbi nisu narod ni dijaspore tih drzava. Oni su nacija Kraljevine SHS, kasnije YU drzava kojih odavno nema. Treba zabraniti Hrvatskoj na “ustavnu skrb” nad narodom BiH i ukinuti Specijalne i paralelne veze Srbije sa entitetom u BiH. Nemaju Srbija i Hrvatska dijaspore u BiH, a Bosna ima dijasporu u njima! Nije BiH sastavljena drzavna zajednica da ima vise nacija.

Ss

U vrijeme agresije 1993/94 Hrvatska nije imala dijasporu u BiH. BH katolici nisu bili nacija ni narod Hrvatske. “Hrvatstvo” vuku iz nacije Kraljevine SHS koja je katolicko stanovnistvo SH jezika administrativno pohrvatila, kao sto je pravoslavno posrbila na cijeloj teritoriji drzave, cak i ako ne poticu iz drzava Srbija i Hrvatska. Prvi put se gradjani osobno pocinju izjasnjavati nacionalno na popisu stanovnistva 1948. , ne kao nacije republika vec kao nacije Jugoslavije. Jugoslavija je bila visenacionalna federacija. (Srbi, Hrvati, Muslimani, Slovenci, Makedonci, Crnogorci). Nakon agresije na RBiH, Hrvatska i Srbija koriste nepostojece nacije, nepostojece drzave kao POLITICKE NARODE u BiH na politikama velikodrzavnih projekata.

Tito

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

Bravo her Šmit.

Odza

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije