Schmidt odgovorio na "prozivke" Alkalaja: "Sračunato političko manipuliranje"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Upravo tako!

***

.:.

***

Gost

***

Zelje

Lijepe riječi su ukras

Nacisto

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Ma pushi ga

Visoki predstavnice!

R BiH

Herr Kartoffelkopf gospodon Alkalaj je jasan glas naroda BiH koji vasa arogantnost nece da cuje !!

kufjzfj

Herr Kartoffelkopf gospodon Alkalaj je jasan glas naroda BiH koji vasa arogantnost nece da cuje !! ka R BiH Svi učesnici su bIli obavješteni o promjenama prije izbora. Okupljali se pred OHR-om u organizaciji i prije izbora. Koji glas naroda ? Kanite se ćorava posla, IPA III prolazi niko da iskoristi projekte za ekološku osvještenost.... milijarde u igri, niko ništa zbog namjere za prevarom....

Narod BiH... je li to ono kao bosanski jezik?

Herr Kartoffelkopf gospodon Alkalaj je jasan glas naroda BiH koji vasa arogantnost nece da cuje !! ka R BiH ..............;; Vi Muslimani mislite da je BiH vasa, da vi mozete tu sta vam na um padne, da mozete izmisljat zakone, jezike... Eh, pa ne mozete. Osvjestenje ce bit bolno.

R BiH

..............;; Vi Muslimani mislite da je BiH vasa, da vi mozete tu sta vam na um padne, da mozete izmisljat zakone, jezike... Eh, pa ne mozete. Osvjestenje ce bit bolno. ka Narod BiH... je li to ono kao bosanski jezik? …….PITANJE Po cemu mislis da sam musliman ? Jer shvatam svapsku arogantnost ili !? Za tebe ima lijep citat od velikog Krleze Ako do sada nisu cuo za to ime evo ti prilika CITAT *Srbi i Hrvati su jedan te isti komad kravlje balege koji je kotač zaprežnih kola povijesti slučajno prerezao na pola.*

Adi

Pijana bakirova pudlica zeli da bosna propadne, svim se silama trudi da nas posvadi sa cijelim svijetom

Geni

ispravljati sve nepravde i zloči ne učinjene hrvatima od ge lip tera. kujemo ti novi orden, samo moraš nastaviti! TVOJI zeer guuut HRVATI, na poltututrad se ne obaziri, zaostali su u turskom genocidnom dobu okupacije. ka drasgi šmite, tek si počeo Ako su oni tako zaostali zasto vi sa svojom pamecu niste iznad njih. Nemas ni osnovnu skolu zavrsenu kako treba , a zelis da vladas pametnim osobama. Zatucani ste toliko da niste uspjeli vec 6 vijekova da dodjete pameti, nesto ne stima sa vasim genima i porijeklom.

Gulliverus

Her Schmidt nije sveta krava niti monarh da ga se ne bi smjelo kritikovati, pogotovo kad se radi o onakvim antiustavnim odlukama koje su inspirirane zna se odakle. A izgleda da je prvo trebao da se upita kakvo je stanje u Hrvatskoj pošto će oni itek mati ustavnu i izbornu krizu zbog nejednakog stanja vrijednosti glasa, koju je by the way kreirao ovaj isti HDZ, koji se upliće u unutrašnje stvari BiH, tj čuveno mother****ing legitimno predstavljanje, pojam koji niko ni ne zna šta zapravo znači ali ga ponavljaju do ekstaze.

Gost_Radio_Sarajeva

Argumente, moliću.

Adi

***

Ivan

***

/ Najnovije