Schmidt odgovorio na pitanje hoće li smijeniti Dodika

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

$

ma neće ba, dobar je Dodik

TARAPANA

Pa što slagaste da je odgovorio?

Nisam@Robot

Jedan Inzko otiso, drugi doso. Razlika izmedju njih dvojice je kao izmedju Pepsija i Cole.!!

Mostar

Dzaferovic je saptac mudzahedinima i teroristima i na njemu se prvo moraj primjenuti Bonska ovlastenja i staviti ga na crnu listu SAD-a.

Ralle

Jedino što Džafke i Sejdo znaju je da.kukaju strancima..nista više..a.stranci.se.pozabavili samim.sobom..

Gost

Tra la la la la.....o kojim institucijama govorimo? I, zašto ne rade? Zašto su i dalje plaćeni za taj nerad? Ima li neko ozbiljan da o tome govori i djeluje? Šuplje je na vrh glave, decenijama!

U ovoj će zemlji OPET Željko Komšić dobiti 300 000 glasova

U ovoj će zemlji OPET Željko Komšić dobiti 300 000 glasova

N

Sve srbe u srbiju ili rusiju poslati da napokon balkan miran bude. Uvijek gdje su vecina u drzavi prave belaje i ne postuju drzavu u kojoj zive. Ili bi ratovali. Fino u srbiju i miran balkan. A mozda i svijet.

DUDEK Krivousti Njofra

GENOCIDNA TVOREVINA RS JE POD licencom i ZAŠTITOM Evrope...i naravno Amerike...Bošnjaci dodjite pameti

/ Najnovije