Schmidt novi visoki predstavnik, Inzko podnio ostavku

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Incko gdje su sankcije rs zbog nespunjavanja vaseg zatjeva. Ah znam u djepu-kontu.

Mostar

E pa Valentine da zakljucimo tvoj mandat u mojoj domovini, pa te zbog toga u svoje, a siguran sam i u ime mog naroda saljem u 3 lijepe p.m.

Role

E pa Valentine da zakljucimo tvoj mandat u mojoj domovini, pa te zbog toga u svoje, a siguran sam i u ime mog naroda saljem u 3 lijepe p.m. ka Mostar I umjesto da krivce tražite u redovima vlastitog naroda uvijek je lakše neargumentovano uperiti prst u drugog i za vlastiti neuspjeh okriviti druge. Nekad je za to bio kriv učitelj u školi jer te eto nije volio a danas je to Inzko za neuspjeh vlastitog naroda. I tako dan po dan dok biologija ne preuzme svoje. Tužno!

014

Zato Milorad skakuče po Beogradu. Zato su se kriminalci prepali, znaju da uskoro idemo u NATO, a sa novim liderom OHR-a ubrzano i ka EU, pa im oči u strahu velike. ❤️

@

Schmidt novi visoki predstavnik, Inzko podnio ostavku...Bas mi je zao, i ko ce sad nakon njega da bude Zabrinut za BiH. Auf Wiedersehen.!!

Rodjeni

Mogai si se vala Inck i ranije sjetiti,ali libo te gabri uzeo si dobru lovu za igranje dzepnog bilijara

jah

uze lik milione na zabrinutost...isto reality show

A

Od Austrougarske germani imaju nekoga da upravlja,,ista matrica 100 godina. Zakuhavaju podanike i dijele ih, a oni vladaju, naredjuju i skidaju kajmak, npr, banka, zakoni, uvoz, itd.

Hugo

Ovaj isti Hermann Goering.

Mostar

E pa Valentine da zakljucimo tvoj mandat u mojoj domovini, pa te zbog toga u svoje, a siguran sam i u ime mog naroda saljem u 3 lijepe p.m. ka Mostar I umjesto da krivce tražite u redovima vlastitog naroda uvijek je lakše neargumentovano uperiti prst u drugog i za vlastiti neuspjeh okriviti druge. Nekad je za to bio kriv učitelj u školi jer te eto nije volio a danas je to Inzko za neuspjeh vlastitog naroda. I tako dan po dan dok biologija ne preuzme svoje. Tužno! ka Role<< On je bio muslimanski placenik i zbog toga ga saljem u 3pm

/ Najnovije