Schmidt Dodiku: Doći ću u Laktaše da popijemo šljivovicu zajedno! Do tad, ja sam visoki predstavnik!

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Schmite ti si k u r a c na bicikli

Es ist wirklich unglaublich!

Alle diesen Politiker trinken gerne, cccc, Gott bewahre... Eine ernsthafte Konkurrenz dem Seydo.... Wer kann mehr Sliwowotz ertragen, Seydo oder der Turist?? Obwohl, unser Seydo ist der apsolute Weltmeister der Disziplin, oder??

Haha

Da li je turista Senadu pokazao batinu i ako nije, zašto nije?

Dudek Krivousti Njofra

Alle diesen Politiker trinken gerne, cccc, Gott bewahre... Eine ernsthafte Konkurrenz dem Seydo.... Wer kann mehr Sliwowotz ertragen, Seydo oder der Turist?? Obwohl, unser Seydo ist der apsolute Weltmeister der Disziplin, oder?? ka Es ist wirklich unglaublich! Turisti su BOSNI svi koji joj ne misle dobro,skutori katolički teroristi Macekovci zajedno sa djikanima svetosavskim teroristima...dugo vas Bosna trpi..

666

Da li je turista Senadu pokazao batinu i ako nije, zašto nije? ka Haha Ja sam pokazao tvojoj staroj... Batinu... Prezadovoljna je... batinom... mojom.

Ne pijem dok Paja vozi

Turisti su BOSNI svi koji joj ne misle dobro,skutori katolički teroristi Macekovci zajedno sa djikanima svetosavskim teroristima...dugo vas Bosna trpi.. ka Dudek Krivousti Njofra Znači da to važi i za tebe jer i ti ne misliš dobro BiH. A ti i jesi turista jer ne živiš u BiH nego u dijaspori

Haha

Ja sam pokazao tvojoj staroj... Batinu... Prezadovoljna je... batinom... mojom. ka 666 Turista je sve sličniji muslimanima. Naprđuju se i rugaju, ali iz zatrovane 23% kasabe ne izlaze. Znaju i sami da izvan rezervata imaju šanse ko svinja u Sarajlabadu. Možda to objašnjava zašto cijelo vrijeme pričaju s ***** u ustima na nekakvom poluarapskom

Bošnjo sam i volim strane upravitelje nada manom

zahaban ovaj okupator... u zanosu ne vidi šta je zbiva iza karpata...

666

Turista je sve sličniji muslimanima. Naprđuju se i rugaju, ali iz zatrovane 23% kasabe ne izlaze. Znaju i sami da izvan rezervata imaju šanse ko svinja u Sarajlabadu. Možda to objašnjava zašto cijelo vrijeme pričaju s ***** u ustima na nekakvom poluarapskom ka Haha Ma dobro to... Ali tvoja gospođa mama sretna je... kada primi... batinu...

Mile Čović

Smit je jedna velika NE,a i svi ostal8 visoki predstavnici.Sve se moze završiti za 5 minuta i mirna Bosna.*****cima i *****ama koji već 30 g. prave nered treba samo cvrsta ruka.Skini Dodika i cete oko njega i *****u ČOVIĆA i Bosna ce krenuti svojim putem.N8je problem Bakir i nosnjaci.Problem su koljaci.U bosnjaja nema zlocinaca i koljaca.To je čist narod.

Mile Čović

Turista je sve sličniji muslimanima. Naprđuju se i rugaju, ali iz zatrovane 23% kasabe ne izlaze. Znaju i sami da izvan rezervata imaju šanse ko svinja u Sarajlabadu. Možda to objašnjava zašto cijelo vrijeme pričaju s ***** u ustima na nekakvom poluarapskom ka Haha Bosma je zemlja njenih naroda.Nije to nikakva 49 posto smrdija. Crkavate i ne date ljudi.a da se vracaju,zato cemo ukinuti RS,jer to nije samo zemlja srpskog natoda. NESTACE VAM RS SA TAKVOM POLITIKOM. FALA DODIKU I VUCICU NA GODINAMA LOBORANJA ZA UKIDANJE RS.Fala im za našu divnu i jedinstvenu BIH i da se svo vrate na svoja ognjista. Hvala za Rezoluciju.Najzasluzniji je Dodik i Vucić.

Daj batinu SOPSTVENOJ mami

Ma dobro to... Ali tvoja gospođa mama sretna je... kada primi... batinu... ka 666

Guest

Mozete vi kenjati svi redom al covjek je Visoki Predstavnik i njegova je zadnja mnogo puta dokazano.

Servi

Si nam Srbiju naziva SERVIA, a to u prevodu sa latinskog znači robovska.

666

ka Daj batinu SOPSTVENOJ mami Pored tvoje mame?! Ne budi lud... PS, mislim da tvoja gospođa mama voli jutarnju... Batinu... I jutarnje batinanje... ;)

Anto

***

Antonbez cenzure

Ti otkad si dosao, samo si se ufatio kaaariindzat muslimane. Ajde malo zadildaj i Dodika po celu a ne samo da mu milujes suuuupaak

Povedi

Kad pođeš u laktaše nemoj zaboravit čovića i milanovića; ispeč će se janje i malo krme,pa kad se dobro najedete skinite gače i izljubite jedan drugoga.

Trefzui

Dudeku krivo itd. Poganisto , i tebi sličnim i istim vaša mržnja će vas pojesti ! Nastavite tako i ne čudite se ! Sjetit ćeš se budalo ! Ne misli da si skriven ! Ako neznas biti čovjekom , ne javljaj se !

666

Turista je sve sličniji muslimanima. Naprđuju se i rugaju, ali iz zatrovane 23% kasabe ne izlaze. Znaju i sami da izvan rezervata imaju šanse ko svinja u Sarajlabadu. Možda to objašnjava zašto cijelo vrijeme pričaju s ***** u ustima na nekakvom poluarapskom ka Haha Popodnevna batina za tvoju mamu? Hmmm.. ajd dobro... batina je spremna ;)

/ Najnovije