Schmidt: Dodik neka razmisli za koje zemlje bi on mogao da kupi kartu

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Auuuu !!!

Anal adventures vol.2....Starring: Christian The hard one Schmidt and Milorad The happy hole Dodik :D:D

Krmadiju

Bogatstvo nekretnina mu je u srbiji,a kuca u rusiji dok mu je ljetna vila na Kipru u Limasolu,pa nek bira,ali siguran od izrucenja moze biti jedino u rusiji.Vucicu je pun kufer dodika ,a nemoze mu ni zaboraviti kad ga je pred prve izbore nazvo politickim mrtvacem.Sa Kipra ce biti izrucen jer Kipar je dio zapadnog svijeta.Dakle jedino u rusiju moze otic,a onda ce ga poslat u Ukrajinu da skuplja ikone.

Paaa....

može eto u Srbiju i ... u republiku srpsku ... ajoj....hm.....al republika srpska je entitet u BiH? .....hm.... pa dobro.....eto može u Srbiju jbg...... ovo još malo .... -_-

Pehlivan

Ma koje karte za druge države?! On može samo dobiti pratnju sudske policije do državnog zatvora! Ako ću mu biti neka utjeha, zatvor je u Istočnom Sarajevu! Haha :D

Hahahahahahaaaa

Anal adventures vol.2....Starring: Christian The hard one Schmidt and Milorad The happy hole Dodik :D:D ka Auuuu !!! - Ubi ga Krile ko iz puške hahahahahahaaaaaa

Milorade Miki Miki .....

Zimogu ti Ricugooooooooo.....awwwwwww......hahahahahaa

Konaćno ga oboriše! Trehnu seoski grmalj ko stogodišnji hrast! Nece se vise nikada dici! Pa pa papcino! Nisi naucio iz historihe da Bosni niko nemoze nista!

.

Konaćno ga oboriše! Trehnu seoski grmalj ko stogodišnji hrast! Nece se vise nikada dici! Pa pa papcino! Nisi naucio iz historihe da Bosni niko nemoze nista!

..

Bosna

Ukinite RS a ja cu mu licno kupit bar pet karata za put oko svijeta ..Her Schmidt wir sind müde …

Ama Jooooj

Pa đe je Miki četnofašista da on nadoda koju ovde o muslimanima Islamu Sarajlabadu i Rusima hahahahahahahaaaaaaaaaa

mile je... jesteee.. obična ;)

Joooj šta mu radi ovaj bošva... Ubi ga nogama.. Šta bi mu tek radio da je VP.. Mile bolan, djeca ti se smiju kako te "turista" udara... Buhahaha

SSSR

Schmidt je polupismen čovjek Srbi u RSu predstavljaju veliku većinu stanovništva, vidi se da nije upućen i kao da je s marsa pao

'_'

Schmidt je polupismen čovjek Srbi u RSu predstavljaju veliku većinu stanovništva, vidi se da nije upućen i kao da je s marsa pao ka SSSR Jaraniko veze yi nemaš.. Prvo, u Srbiji žive srbi.. U bosanskom četnitetu žive bosanski pravoslavci.. Nažalost, zahvaljujući genocidu i etničkom čišćenju nepravoslavaca u protekloj agresiji, bosanski pravoslavci jesu većina u ovome trenutku. Ali...

Guest

Guest @ RS Bumo bidel ne ?

Z

Dodik bar kupi kartu, dok ti dodjes o nasim parama i GLUMIS KRALJA. KOLIKO GRADJANA BIH JE GLASALO ZA TEBE SHMIT?

Nacionalnost stanovnistva u BiH je Bosanskohercegovacka.

Koliko skole imaju novinari koji nepoznavanjem pojmova stalno interpretiraju mantre o srpskoj i hrvatskoj nacionalnosti stanovnistva u BiH. Ne obrazujte se na Wikipediji hr i sr. Tamo je sve politikantski obradjeno. Naciju odredjuje drzava! Srbi i Hrvati u BiH kao nacionalnosti ne postoje. Nisu nacionalne manjine Srbije ili Hrvatske. Oni su tu nacionalnost dobili iz drzava SHS, SFRJ kojih odavno nema. Nacija gradjana BiH je bosanskohercegovacka! Cak i kad imaju dvojno drzavljanstvo, ako zive u BiH, ne mogu u njenim institucijama stititi vitalni nacionalni interes druge drzave. Sem ako niste clan predsjednistva BiH M Dodik koji po dejtonskoj logici nacionalni interes R Hrvatske stititi branjenjem srbijanskog nacionalnog interesa u Predsjednistvu BiH na predmetu Peljeski most. Ustavno umobolno!!! Dejton je to brajko moj! Zamisli glupost: Dom naroda stiti VITALNE NACIONALNE INTERESE! Cije?

Boske

Schmidt je polupismen čovjek Srbi u RSu predstavljaju veliku većinu stanovništva, vidi se da nije upućen i kao da je s marsa pao ka SSSR Srbi u manjem entitetu su postali većina tako što su svoje komšije pobacali u masovne grobnice i to Schmidt zna kao što zna i cijela međunarodna zajednica a to je utvrdio i Haški sud te vojsku i mup manjeg entiteta osudio kao počinioce Genocida.Dakle entitet nastao na Genocidu treba ukinuti a oni koji zagovaraju entitet i ne osuđuju genocid su i sami Genocidna kopilad.

Gost

Sto bi Dodik kupovao kartu, on je u svojoj zemlji, ali ti razmisli gdje ces nakon BIH i sranja koja u njoj pravis kao i tvoji prethodnici.

@RS ODSELIT CETE SE VI VREMENOM ODAKLE SRE DOSLI YEBO TI MATER VLASKU!

.

Radnik

De nam gospodine visoki predstavniče povećajte plate, satnice, dnevnice, penzije a smanjite Dodiku, Komšiću, Džaferoviću i svima ostalima političarima. Vi ste glavni, ne smije niko protiv vas, vi što kažete i uradite nema nazad, svakako smo vaša kolonija. U suprotnom neće niko ostati u ovom jadu i bijedi od države, doći ćemo tamo vama u Njemačku svi!

Pravda

Hoce mile da se odvoji I da moze da proda jos mu to ostalo I ode mile u rusiju kod Arkana

Guest

Guest Bilo bi bolje za koju neuropsihijatrijsku kliniku,ali in je beznadezan slucaj. U raku ce imati sve drzave svijeta i imovinu tih drzava. Eno Slobo ima sljivu i nikad nije sam.

/ Najnovije