Christian Schmidt: CIK BiH će dobiti 12,5 miliona KM

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Čović na haparatima

Vlasi se opijaju! Pune su im krčme! Locu rakijetinu!

.

Pehlivan

I neko kaže, dogovor tri naroda?! Koji ba dogovor, koji se razvlači na 20 godina?! Pa nije ljudski vijek 1000 ljeta, pa da čekamo ove dilove, tri kleronacionalističke, kriminalne politike?! Protektorat, dok se bagra ne urazumi!

C9

Lijepe riječi su ukras

Svaka cast

Stop blokadama, svaka cast. Postavite prioritete. Naprijed svi. Naprijed Bosno i Hercegovino.

Gospodine Šmit

Gospodine Šmit, molimo Vas postavite im prioritete koje moraju ostvariti u interesu svih nas...

Ivan, Db, Gost, Mostar, Panzer, Adi i mnogi drugi - (sve isto smeće)

Lijepe riječi su ukras

Kadrija

sta kazu, nije legitiman

Naravno

Konacno da gospodin Schmidt donese pravu odluku i zacepi usta hdz-u i hrvatskim medijima.U hrvatskoj niti jedan medij ne objavljuje razloge zbog cega je hdz i njihov cavara dosao na crnu listu SAD.Nazalost i index.hr koji je manje nacionalisticki od ostalih medija objavljuje intervju sa draganom covicem koji kaze da su bosnjaci od SAD zahtijevali da se uvedu sankcije cavari,ali ni rijeci da je taj lik jedan od covic-milanovic podguznih muha koji je izbjegavao provoditi zakon i ustav BiH.

Adi

Lijepe riječi su ukras

ivan

Lijepe riječi su ukras

Adi

Lijepe riječi su ukras

Guest

Tako Vala...U BiH Ništa bez Sankcija, Nametanja i Smijena... Marva je to g. Šnit. Danke sehr Lieb.

Pehlivan

Treba samo napomenuti, da nije bilo Bonskih ovlasti i dosadašnjih visokih predstavnika, mi ne bi imali do ovog trenutka jedinstvenu državnu valutu, konvertibilnu marku, zastavu i grb Bosne i Hercegovine te registarske tablice i identifikacione i putne dokumente. Dakle sve ono, što danas uzimamo zdravo za gotovo. Greška dejtonsko mirovnog sporazuma jeste što nije zabranilo, nacionalističke stranke, koje su i učestvovale u ratu, jer one sigurno ne mogu doći do bilo kakvog dogovora,

Ljiljan

Čović na haparatima ka Role KRVAČI NA APARATIMA A ON JE NA PULJIĆEVOM KURCU !!!

/ Najnovije