Schmidt: Čavara će dobiti još jednu šansu, a onda će dobiti dopis od mene. Neka se pripremi

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Bravo Visoki predstavnice, u potpunosti se slazem.

Db

***

N

***

?

***

RADOMIR

Lijepe riječi su ukras!

Smiri dozivljaj

***

real

***

Ah

Sto s**** hrvate! Ostadose nacionalna manjina! Opet cemo im mi birati predstavnike! Hahahaha

Nakon oktobra

cemo im uhapsiti poglavnika za kriminal!

Panzer

Ćelonja koji dolazi iz moderne europske države koja opstaje na građanskim principima u BiH gura i zalaže se za etnički model kojeg zastupa legitimni HDZ udbaš i njegovi mentori iz Zagreba.Zašto Schmidte ne nametneš odluku da se odmah imaju provesti sve presude Europskog suda za ljudska prava a koje su starije od presude Ustavnog suda.Kurtza ti si hrvatski igrač i nametanjem prvo ovog tehničkog paketa zamazuješ oči Bošnjacima i svima koji su za cjelovitu BiH.Ako se dobro sjećam dolazeći u BiH prvo si possjetio svoje mentore u Htrvatskoj a onda u Beogradu.Nema se tu šta čekati ,juče je valjalo reći ,ti si ovdje došao sa ciljem daljnjeg urušavanja BiH.Zaboravio si kako završavaju oni koji dođu ovdje to raditi. ka Boske Bošnjaci sa ovakvim političarima nisu za moderne standarde i evropsku demokratije već sve naprotiv zemlju tradicionalnih džamahirijsko talibanski odnosa koje njeguju arapsko afrički režimi.Pod celofanom gradjansku uvodi se aparthejd prema druga dva kršćanska naroda balinče.Samo to vam neće proći više pogotovo nakon ovih demonstracija,stranci su vidjeli da kim imaju posla.

.

NARAVNO NAJLAKŠE OPET PO HRVATIMA,NEMA DREKE,NE BUNE SE.... ka a97soko Pa buni se, ko ti brani? Jauči na sav glas. Ha ja

235

***

235

***

Ti

Tito nakon 30 godina od rata izgradio prosperitetnu i ispjesnu zemlju, a mi se zadovoljili da nam neki novi mali fasist dodje i drzi pridike. Fuj zemljo i narode na sta ste spali. Nezavisna BiH. Al u hurcu.

Ahaha

***

Ahaha

Čović sa svojih 10 % stanovnistva blokira citavu drzavu. I nije mu dosta nego hoce da ima i svoju mini drzavicu. Da bude mini Ban u zapadnoj Hercegovini. Niko normalan ni sa zapada ni sa istoka ne moze to podrzati. I onda slijedi kukanje po evropi o ugorzenostima i moljakanje Zagreba ka real Prije ili poslije ma koliko neinteligentan bio shvatit ćeš da živiš u kršćanskoj Europi. Hrvati su bili i ostali dio nje tako da za nas nema zime.

Melaholic

***

Melaholic

***

Ahaha

***

Vess

Mislim da čovjek ipak pošteno radi svoj posao. Mi smo navikli na političare koji se ponašaju kao razmažena/raspuštena djeca.

Vess

A zašto bi bilo dreke ili bune ubrzo ćeš shvatiti. Niti ti kao ni ja nismo slučajno proglašeni kroz dokumente kao građani EU za razliku od drugih. Stara latinska kaže Christian "Nomen est Signum" ako ne znaš proguglaj. ka Melaholic Izreka je: "Nomen est omen"!

Komentariša

Imate dosta grešaka u tekstu? Šta rade lektori?

lukas

obicni mafijas svabski

/ Najnovije