Schmidt: Osuđeni ratni zločinac stoji iza Dodika. Dosta je

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Ali Dodik voli da se igra ping-ponga. Usra' mu se u ćeif. Ping!

Mostar

Provedi ovo sto si rekao Schmidte i rijesit ces vecinu problema u BiH :". Odlučujuća stvar je ta dejtonska konstrukcija"

Bosanac

Genocidni smrdljivi glavati fasisticki diktator a vi ostali genocidasi gladujte cuvajte laktasenka diktatora

Svinjetina i jabuke

KADA BUDU U BOSNJACKOJ SKOLI TADA CES BITI VP

Cojle Manojle... digi digi

KADA BUDU U BOSNJACKOJ SKOLI TADA CES BITI VP ka Svinjetina i jabuke Ja sam redovno u tvojoj mami. Može li to šta pomoći.

Cojle Manojle... digi digi

Provedi ovo sto si rekao Schmidte i rijesit ces vecinu problema u BiH :". Odlučujuća stvar je ta dejtonska konstrukcija" ka Mostar Mrš u Irsku

dosta

Goodbye ronhill welcome BiH...

kksmkk

Nemojte gospodine šmit trošiti odmor na gluposti, opušteno ;)

Guest

Guest Recite Visoki predstavnice Smidt Dodiku da onaj ko kaze nekoj osobi da je ovo ili ono govori ustvari o sebi. Ili krace otkrij cebe pa pogledaj sebe. Sta si ko si sta si bio prije sta si sada.

Guest

Guest @ Novinar Gdje celjad nisu bijesna kuca nije tijesna. Vama sume nama kultura i gradovi. A ko ce nekome zabraniti da se naseli u manji entitet rs ?

Elektromehanicar Osmica

Dok se Srbija i Republika Srspka grade, dotle u FBiH: https://www.klix.ba/vijesti/bih/sve-duzi-red-ispred-najvece-narodne-kuhinje-u-bih-merhamet-u-tuzli-hrane-ima-za-jos-jedan-mjesec/220114109 Bravo Bakire!

Bosanac

Srbende ustajte ugrozavaju vam Australijanci i Amerikanci srbende genocidne

Vukota

Molio bi da dođe u Republiku Srpsku po dva šlepera guma može Komšić,poklanjam Sarajevu da imaju šta da lože da se griju...takođe poklanjam tonu parfema svim holidej on naciji da malo vode šta je kad se namoriše ovo poklanjamo svim onim koji čiste septičke po Splitu i beogradu

Dudek Krivousti Njofra

Veliki INZKO IDE SVIJETLA OBRAZA PRIVREMENO JE SAČUVAO GENOCIDNU TVOREVINU TZV RS slijedi PRAVNA BITKA ili prava za njeno uništenje

/ Najnovije