Scheffer: Ako je iko bio prepreka pomirenju u BiH, to je Dodik

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

BiH je raspalina sa Dodikom ili bez njega. Propala drzava

Guest

Slazem se da je Dodik prdimahovina i da gleda samo svoj interes isto kao Bakir i Dragan Ali isto tako reci mi koliko je novih generacija skolaraca otislo na " ekskurziju" u Banja Luku, Mostar...Bihacka/ Cazinska krajina? To pojma nema kako drugi ljudi zive, ali zato imaju internet da naprdjuju i prosipaju suplju. BiH je zemlja iz raja, ali drzava koja nicemu nevalja.

Bivsi ambasador

Ako je neko prepreka u pomirenju u BiH onda ste to vi Amerikanci i Britanci. Ima li zemlja na planeti gdje ste se vi vojno ili politicki angazovali, a da nije nastao haos? Da nije bilo vas (Klintona), ne bi bilo ni tzv genocida u Srebrenici. Podrzavajuci muslimane iz BiH samo produbljujete agoniju.

UN vojnik

Jos malo o tzv genocidu: https://www.youtube.com/watch?v=bZbDUsiKkxw&t=43s

Ghost

Prilicno jasno, zar ne?

Zelja iz srca za ovog islamofoba

Ako je neko prepreka u pomirenju u BiH onda ste to vi Amerikanci i Britanci. Ima li zemlja na planeti gdje ste se vi vojno ili politicki angazovali, a da nije nastao haos? Da nije bilo vas (Klintona), ne bi bilo ni tzv genocida u Srebrenici. Podrzavajuci muslimane iz BiH samo produbljujete agoniju. ka Bivsi ambasador Od srca da ti zazelim da se tebi i tvojoj cijeloj familiji-OSOBNO i LICNO , a i citavom tvom ljigavom , fasistickom narodu dogodi ono sto se dogodilo Bosnjacima u Srebrenici...i da vam se ponavlja svakih 50 godina....AMIN...Amin...Amin....

Guest

Pa kad se to tako zna, sto nema djela sa vase strane?? Treba Dodika kao Čaoćeska, strijeljati

Ss

BiH je raspalina sa Dodikom ili bez njega. Propala drzava ka Mostar PROPALI SU TI OTAC I MATI, A ZA BIH NE BRINI...

/ Najnovije