Schdmit nametnuo tehničke izmjene Izbornog zakona BiH

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nije Bosna visenacionalna drzava. Bila je to YU

Sve sto se srbi i hrvata po plemenitoj Bosni, su nacije nepostojece Kraljevine SHS. Nisu narod, ni dijaspora Srbije i Hrvatske! O slavenskom genotipu nema ni govora! Radi se o politickim kukavicijim jajima posijanim u gnijezda susjeda za potrebe velikodrzavnih zlocinackih projekata. (UZP). Vec je presudjeno na medjunarodnim sudovima. Ima puno gradjana Bosne koji su shvatili prevaru i zele se osloboditi posrbljavanja i pohrvatanja i iskazati patriotizam svojoj drzavi Bosni. Ali ne mogu protiv nametnutog sistema aparthejda. Sta promijeniti?Obavezno: zabraniti dvojno drzavljanstvo sa susjedima; zabraniti politicke organizacije sa imemima drugih drzava. Vratiti drzavi njeno iskonsko ime Bosna, da bi nacionalno bila kao oduvijek Bosanci. I krajisnicima, podrinjcima, hercegovcima, sembercima,..

user90104

***

Kmeket...

***

Mučno za slušati

***

BiH

***

Vjrovat cu Ti kada

Lijepe riječi su ukras!

55766jzjj66bt

Trebao bih svim politicarima dati odkaz.Uzimaju placu po 5 hiljada a vi radite posao za njih,raspustite i otjerajte mafiju.

una

Hvala. ***ovani ne bi nikada pomakli nista naprijed samo da ostanu na vlasti. Nazadak je njihova politika

Role

Danke Herr Schmidt, danke Deutschland, God Bless America and God Save The King!

IVA

***

Kiki

Bravo

Ne mrzim ljude, narode, zivotinje,

***

Blablabla

Tehnički to je ok,ali građani BiH su očekivali da se kratkom izmjenom donese da svaki BiH građanin ima se pravo kandidirat,birati i biti biran na cijelom državnom teritoriju Bosne i Hercegovine.

Car

Samo dodaj da i oni koji podržavaju ratne zločince ne mogu biti kandidovani. Ima da budemo Švicarska.

Bosanac

***

Adi

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije