Saznao da će biti uhapšen: Zamjenik direktora SIPA-e Zoran Galić pobjegao u Hrvatsku

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hrkljuš

Zivi piš! U zemlji u kojoj se ne zna ni ko pije ni ko placa- svi kradu! Zamjenik direktora SIPE!!!! Sta ocekivati od onih na nizim pozicijama. Uzgred, prije nekoliko godina je priznao da je kupio diplomu i ipak dogurao do zamjenika SIPE! U sljedecem izboru mogao je postati i direktor.

Haaa

***

Ohohoho

Moraš se vratiti ,doći češ ti ..svi čete vi u Vojkoviće ..

Celo

***

Haha

Nesumnjivo! Vidjelica Pizza iz Međunožja imala ukazanje da će još i ovaj BH katolik puniti stupce crne kronike u Hrvatskim medijima. Hrvatima bi bilo dosdno da nema BH katolib.. katolika.

Kiki

On je vrh politicke mafije pa odakle mu onoliko bogatstvo svaku noć kokain ,****e bijesna auta pa cijela Hercegovina to zna.

Ljubuški

Kriminalac pedofil uzima mito kokain jad od čovjeka.

Mario

***

Bosanac

***

Sarajevo

Glavni krivac zasto ubica Vedrana Puljica hoda jos uvijek slobodno!!!

lada niva 4x4

>>On je vrh politicke mafije pa odakle mu onoliko bogatstvo svaku noć kokain ,****e bijesna auta pa cijela Hercegovina to zna. ka Kiki<< koje auto ono voza? odmah znamo kakav je iznutra...

Habuhabuhabu

Trebao je izabrati jeftiniju zemlju. Gdje će u Hrvatsku usred sezone?!? Pustite ga da potroši pare pa će se sam vratiti.

Tatar

***

srbobran - gdje naći, IMAL đe LUKA???

nemere se naći al dobrog luka. samo ima onaj truhli iz kine. oćemo luk, da nas rasplače za 11 juli, na našoj proslavi...

user90104

KAD ISPORUČITE MAMIĆE ONDA SE NADAJTE HAPŠENJU GLIĆA.

***

***

***

***

/ Najnovije