Saznajemo: Opet dojava o bombi u školi u Sarajevu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ovo je malo viši nivo …. Kompjuteraša

Ove dojave mora ipak mora biti neko iznad običnog srednjoškolca … neko ko je dobro savladao IT tehnologiju i može da sakrije IP adresu. Ne mislim da je neko iz susjedstva

ne može se sakriti ip

Ove dojave mora ipak mora biti neko iznad običnog srednjoškolca … neko ko je dobro savladao IT tehnologiju i može da sakrije IP adresu. Ne mislim da je neko iz susjedstva ka Ovo je malo viši nivo …. Kompjuteraša

Sajber

Interesantno je da su ove dojave o bombama usmjerene sada samo prema školama !Da li sve skole imaju video nadzor, kako je moguce da ovo dugo traje? Molim vas da obavijestite javnost,tko su do sada osumnjičene i privedene osobe,koje su njihove prve izjave? Moguće je da zbog operativnih razloga tužilaštvo i policija u ovoj fazi istrage ne žele da otkriju motive i detalje, ali ipak ,javnost treba znati makar neke činjenice ,jer ovo latentno stanje uznemirava javnosti i dugo traje! Zaštita javnosti od sijanja straha i panike je ,valjda,važnija od osumnjičenih pojedinaca! Sajber stručnjaci postoje u susjednim zemljama, možda treba zatražiti njihovu pomoć !

carape

sta radi FUP? ili samo znaju ptic vani i jesti stoka jedna

Nijebitno

MIKI MAUS DRZAVA. I SVE SAMO U SARAJEVU. SRAM OTA ZA NADLEZNE I BRUKA. RODITELJI TRAZITE OSTAVKE NESPOSOBNIH.

...

Kolike su kazne za ova nedjela?

Do kad ...

... cete nas drzati u mraku?? Receno je da je jedna osoba uhapsena, zasto nema vise informacija?? Je li moguce da je policija toliko nesposobna? Ako jeste, onda zelimo ostavke jer sigurnosna situacija je losa!!!

Sinhronizirano

Mislim da ovo učenici ne rade, jer kada su skole u pitanju asocijacija na učenike se čini logičnom ,pa je manipulacija sasvim moguća! Moguće je i da su pojedini učenici zloupotrebljeni ,ali ovo mi lici na “svijet odraslih”! I,gle čuda ,po svim školama učenici nezadovoljni,kontrolni rad,ne vole školu ,neće da uče ,ne vole profesore…a tako sinhronizirano djelovanje!

VPN ?

ka ne može se sakriti ip Mnogi koriste VPN da gledaju Netflix ovdje

/ Najnovije