Saznajemo: Muriz Memić predao krivičnu prijavu protiv Vahida Ćosića

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahahahahahahaha

Dajte Muriza umjesto nesposobnog Forte za predsjednika vlade KS !!!!!!!!!!!!

Bosanac

I u Zenici hara ramo isak on vedri i oblaci Zenicu kriminalom

MrziteljPDA

Murizu će na kraju biti svako kriv što je ovaj slučaj otišao u ***.!

Orasje

Ljigavi narode bosanski, kome i sam pripadam, covjeku su ubili sina i sad ga mrcvare, lazu i odugovlace sa istinom i pravdom, a mi na to cutimo, gledamo zvijezde granda, farme, zadruge, kokosinjce, glasamo za kriminalne SDA, HDZ i SNSD i hocemo da nam bude bolje?! Pa mi od ovog jada i cemera sto imamo nismo bolje ni zasluzili. Pozdrav

Haha

Bože sačuvaj čime se ova budala bavi..

@Orašje

Ljigavi narode bosanski, kome i sam pripadam, covjeku su ubili sina i sad ga mrcvare, lazu i odugovlace sa istinom i pravdom, a mi na to cutimo, gledamo zvijezde granda, farme, zadruge, kokosinjce, glasamo za kriminalne SDA, HDZ i SNSD i hocemo da nam bude bolje?! Pa mi od ovog jada i cemera sto imamo nismo bolje ni zasluzili. Pozdrav ka Orasje Nisi u pravu. Ovaj čovjek je skupa sa svojim advokatom oslobodio prave ubice svog sina. Godina se trudi da optuži sina nekog sda tajkuna, jer mu je neko tako rekao,kao i sve one koji imaju drugačije mišljenje..

Glas razuma

Sigurno da je u 100% u pravu Memic za dotičnog gospodina Ćosića da je okorjeli kriminalac... Hvala u ime svih drugih prevarenih ljudi od strane tog seljaka Ćosića ,a jedna sam od takvih.

De ba

A može se krivična prijava podnijeti i protiv osumnjičenog za ubistvo. Šta čekaš?

Name

Besposlen pop i jarice krsti.

Sofren

Najbolje bi bilo da ovaj Muriz postavlja i Predsjedništvo i ministre i da nam određuje kada ćemo pomijerati sat! Levatina se u sve miješa!

Guest

Imal doooonacijaaa Murgaaa. Drzi tenziju da salju nooovceee, evre, franke i dolaree

/ Najnovije