Saznajemo: Ko bi mogao zamijeniti Sebiju Izetbegović na čelu KCUS-a. Otkrivamo četiri kandidata

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OMG

Dr Gavrankapetanovic bi trebao ostati doktor. Ovo je pozicija za dobrog menadzera. Dovedite nekog Svabu da vam organizuje stvari.

Haha

Konkurs se poništava zbog proceduralnih razloga.

hmmmm

Neko sa diplomom?!

Haha

Nitko nikada ne može zamijeniti neponovljivu doktorku i boginju zdravlja u sunita

nasvasta

Proveli lažljivca bez krivične odgovornosti tj vraćanja novca i kazna za falsifikovanje Trojka onda ste đaba krećili.Ta stiha je poremetila sistem vrijednosti obezvrijedila sav trud čestite realno školovane omladine to je ravno izdaji i uništenju naroda.

nasvasta

Ako ne bude krivično gonjena da vrati novac stečen falsifikovanjem i lažnim predstavljanjem još i obezvrijedi realno školovanu omladinu stiha je napravila neprijateljski akt na ovaj narod.

Xyz

Boze pomozi samo ne ne ne Gavran pa zar I'm nije dosta...SIKTER

Asker

Lijepe riječi su ukras!

zoma

Kad će ova gatara u zatvor??

zoma

Ako ne bude krivično gonjena da vrati novac stečen falsifikovanjem i lažnim predstavljanjem još i obezvrijedi realno školovanu omladinu stiha je napravila neprijateljski akt na ovaj narod. ka nasvasta A tko će odgovarati za ubijene u vrijeme c.rone kad je se ova gatara pitala za sve

/ Najnovije