Saznajemo: Još jedan stručnjak napustio KCUS

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

!!!!!

Kraj svega, kao i početak svega jedina je izvjesna stvar na Ovome Svijetu, sve je drugo relativno .......

AsAsova

Zahvalimo se bakiru i sda !! On je svojoj zeni nanijetio KCUS, ona je to zasluzila, JEDINO ona na kompletnom svijetu moze bit doktor sa tajnom diplomom.. SVI se boje nadriljekara, bore se protiv njih ali mi vjerujemo nasoj ku*vetini sebiji, nek ih sve otjera, zasluzili su.. Ne znam kako ih nije bilo stid da budu pametniji i skolovaniji od nje.. BRAVO sda kartelasi !! Tajne diplome, maline, dva puta ranjeni sarajlic, hiljade legalnih kriminalaca na jednom mjestu - jedna je sda !!

FUJ!!

Nanijetio je njemu „Babba“ Saraj'vo i dosta, elhamdulillah ...... dosta ...... neka, njima je i to dovoljno, skromni su oni, ko je skroman ni u hali nije gladan... Nema veće uvrede za čovjeka koji voli Bosnu, koji voli Sarajevo, koji je iskren vjernik i još iskreniji Čovjek nego ga poistovjetiti s tom banditskom, lopovsko ratnoprofiterskom i sdb doušničkom poganom familijom! Fuj! FUJ! FUJ! FUJ!!!!

IH!?

A zaboravili smo kako su njih dvoje s Bakirovim stojadinom usred rata išli na Dobrinju na Iftar?? Pa ih je kiša metaka zasula pa im pogodila gumu, a Bakir herojski sa, HEJ, PRAZNOM GUMOM NA FELGI (!!!!) vozio iza „Babbe“ i njegove pratnje??!?? Pa mi nismo ni svjesni kakvi nam heroji, humanisti i intelektualci živote kroje evo 30 godina! Pa USTAT pa reć', nema dalje!!!!

Koel

Lijepe riječi su ukras !

Pravda

Sarajevo je jedno nema tih smjerova, istok, zapad bla bla. Mislite došla papanka iz Lukavice.

Art

60 % onih što su otišli sa KCUS su ili imali lažne diplome ili nisu nikad ništa radili za kliniku nego se gore samo vodili a radili privatno. Mali broj je otišao vani trbuhom za hljebom a najčešće večina se odmah prešaltala u privatnike i preko noći otvorila svoje privatne bolnice, klinike, ambulante ,domove, savjetovališta itd.... Za ovog ljekara ne znam ali za neke znam. Bolje da su otišli i ranije jer bi rasteretili budžet.

Boske

Ja sam isto napustio KCUS i nisam vrhuinski stručnjak ,samo sam specijalista u mojoj struci.Nisam otišao zbog Sebije ,jednostavno ponuda koju sam dobio je bila nedostižna za KCUS.

Art

Samo nije jasno na koji način su odjednom stekli milionske poslovne prostore na izvrsnim lokacijama medicinske instrumente , razne aparate, i drugo. Često možete prepoznati i neke stvari koje ste nekad viđali na KCUS.Valjda kupili na rashodovanju.

Koel

60 % onih što su otišli sa KCUS su ili imali lažne diplome ili nisu nikad ništa radili za kliniku nego se gore samo vodili a radili privatno. Mali broj je otišao vani trbuhom za hljebom a najčešće večina se odmah prešaltala u privatnike i preko noći otvorila svoje privatne bolnice, klinike, ambulante ,domove, savjetovališta itd.... Za ovog ljekara ne znam ali za neke znam. Bolje da su otišli i ranije jer bi rasteretili budžet. ka Art ne lupaj gluposti kad pojma nemasss vrhunski hirurzi sa orl su otisli subspec sa 15 god radnog staza zbog nepotizma i neljudakog odnosa i takbih je 70% sto su otisli s klinickog tako da sada te nema ko lijeciti gore sem cetnika iz lukavice i pala koje sebija kurva dovodi sakom i kapom ko da joj je babo ostavio klinicki a nije nasih para djelo majku joj crnogorsku ko je dovede iz opanaka

FF

Ja sam isto napustio KCUS i nisam vrhuinski stručnjak ,samo sam specijalista u mojoj struci.Nisam otišao zbog Sebije ,jednostavno ponuda koju sam dobio je bila nedostižna za KCUS. ka Boske **** Ti da si „samo specijalista u svojoj struci“ da si stvarno to što jesi ne bi pisao komentare po internet portalima, napravio bi razmak poslije tačke i završene misli izrečene u rečenici i sigurno ne bi stavljao zarez iza razmaka nakon napisane riječi. Ako je neko ipak dao tu „nedostižnu platu za KCUS“ nekome tako polupismenom, a sa navodno 30 godina škole, neka mu je Bog na pomoći, a i onima koje tako neko nepismen liječi. Niti branim ogavnu Sebiju niti druge u rukovodstvu tog KCUS-a, samo bih da istaknem da su upravo takvi nepismenjaci ustvari jedan realni problem u našem društvu.

FUJ!

NEMA VEĆE UVREDE ZA ČOVJEKA KOJI VOLI BOSNU, KOJI VOLI SARAJEVO, KOJI JE ISKREN VJERNIK I JOŠ ISKRENIJI ČOVJEK NEGO GA POISTOVJETITI S TOM BANDITSKOM, LOPOVSKO RATNOPROFITERSKOM I SDB DOUŠNIČKOM POGANOM FAMILIJOM! FUJ! FUJ! FUJ! FUJ!!!!

Peacemaker

Rastjera bagra sve sto nesto vrijedi, kadrove koji su godinama selektovani. Moraju odgovarati!!!

Èeeee svašta . Novinari šta je ovo ?????

Aa šta je ovo ???? https://www.nezavisne.com/sport/fudbal/CIN-Reprezentacija-dijabeticara-BiH-u-malom-fudbalu-laznim-dijagnozama-do-tri-titule/721616

11

Kraj svega, kao i početak svega jedina je izvjesna stvar na Ovome Svijetu, sve je drugo relativno ....... ka !!!!! ***** Džaba je to sve zlikovačkoj sda vrhuški na čelu s onom Alijinim žutim usrom i snahom koja je ponajviše zaslužna za propast zdravstva u cijeloj zemlji, ne samo u Kantonu i KCUS-u. Ne bi on dao da se skine dotična gospoja iz Golubovaca taman ljudi po ulici umirali a niko im ne imao niti ruku dati da umru lakše. Svejedno je to njima, oni imau svoju istinu, svoju percepciju svijeta i okruženja koju 30 godina uspješno nameću cijelom ovom gradu i ovoj zemlji. Nije njih briga što te svaki komšija mrzi iz dna duše zbog njih istih, što ova zemlja ide već 30 godina korak naprijed pa tri nazad, što ti se cijeli svijet smije, što krvoločni komšiluk reži na Bosnu i jedva čeka i desetorostruko uvećava svaki njen neuspjeh, što je kategorizirao svakog Bosanca u očima neprijatelja kao sebe, što polako umire svaki atom gradskoga i urbanoga u ovoj truleži koju si proizveli i svakodnevno multipliciraju. Nije njih briga za to, oni i par poltronskih familija oko njih živi kao u snovima i serijama koje onomad nakaradno napraviše Turci o Aliji. Izgubio se svaki i najmanji obzir i osjećaj za malog, normalnog čovjeka koji želi da ide dalje i samo hoće da živi, radi i bude makar minimalno zdrav. Briga je to njega, on ima svoju Državu koju mu je babo ostavio i lijepo mu i potaman sve, jer njegova percepcija života i svijeta ne ide dalje od mevluda i Velike Porte. I tako, evo već 30 godina, skrivajući se iza „Boga“ i „Naroda“, ukradoše nama Izetbegovići živote i trajno, permanentno ih zapoganiše i našoj djeci i djeci njihove djece......Valjda, računajući u svojim oholim pohlepnim i ograničenim mozgovima da za „Njih“ kraj nikad neće doći...A hoće, doći će. Kraj svega, kao i početak jedina je izvjesna stvar na Ovome Svijetu, sve je drugo relativno....Fuj ...

Jozo

Kako doktor postaje stručnjak tek kad napusti KCUS, a do tada nema nikoga na KCUSU ko ima pojma o medicini?

I studentica ce u oktobru! Koferi su joj vec otisli za Tursku! E ako SIPA ne bude brza!

.

/ Najnovije