Saznajemo: Još jedan vrhunski stručnjak napustio KCUS

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A

Posteno, u privatluk, a ne ko ovi sto strajkuju, imaju sat posla dnevno pa bi vece plate.

Pa sta je problem covjek ide gdje mu je bolje

Samo politicari nenapustaju oni nemogu naci bolje,vise para a manje znanja,karaktera i odgovornosti nema nigdje osim u politici.

Slavko

Čudi me da ga nisu udomili u Opcu bolnicu,kao i sve neradnike do sada.

PITAM SE

Čudi me da ga nisu udomili u Opcu bolnicu,kao i sve neradnike do sada. ka Slavko zbog cega tako govoris. Majka (godine, secer, tlak) mi je operisana prije 2,5 na Ginekologiji, bio je jedan od najsmrtonosnijih karcinoma - na jajniku. Savrseno dobro operisana, ni dan danas nema traga nikakvim celijama. Na Gastroenterologiji, Neurologiji, srdacni i preljubazni. Slicno i na ostalim odjelima. I, niko nam nista nije trazio.

Dzeni

Čudi me da ga nisu udomili u Opcu bolnicu,kao i sve neradnike do sada. ka Slavko zbog cega tako govoris. Majka (godine, secer, tlak) mi je operisana prije 2,5 na Ginekologiji, bio je jedan od najsmrtonosnijih karcinoma - na jajniku. Savrseno dobro operisana, ni dan danas nema traga nikakvim celijama. Na Gastroenterologiji, Neurologiji, srdacni i preljubazni. Slicno i na ostalim odjelima. I, niko nam nista nije trazio. ka PITAM SE<< Tako govori zato sto ne razmislja svojom glavom.

Mrki

Koja bas vesela vjest vi kao da ne kontate naj bitnije ?? Strucnjaci halooo doktor sve sto moze uzem besplatno na racun pacijenata kantona sarajevo obavi naj vece edukaceje specijalizacije dolaze timovi kojoma se placa da nauce pojedince a sve on NASIH PARA . I ONDA JE VJEST OTISAO SVO ZNAJE PONJEO I OTISAO PRIVATNO DA RADI ?? A mi koji smo to placali moramo da placamo tim nasim dragim ljekarima ponovo da nas privatno ljece i to je VJEST I TOME SE VI DICITE umjesto da se donese zakon kako svugdje u svijetu kad napust martcnu instituciju koja je ulagala novac u negovo znanje sav taj novac mora VRATITI EEE ONDA NEBI NIKO NIGDJE OTISAO !!!!

Jadnice

Koja bas vesela vjest vi kao da ne kontate naj bitnije ?? Strucnjaci halooo doktor sve sto moze uzem besplatno na racun pacijenata kantona sarajevo obavi naj vece edukaceje specijalizacije dolaze timovi kojoma se placa da nauce pojedince a sve on NASIH PARA . I ONDA JE VJEST OTISAO SVO ZNAJE PONJEO I OTISAO PRIVATNO DA RADI ?? A mi koji smo to placali moramo da placamo tim nasim dragim ljekarima ponovo da nas privatno ljece i to je VJEST I TOME SE VI DICITE umjesto da se donese zakon kako svugdje u svijetu kad napust martcnu instituciju koja je ulagala novac u negovo znanje sav taj novac mora VRATITI EEE ONDA NEBI NIKO NIGDJE OTISAO !!!! ka Mrki ..............---------- investiraj u vecernju osnovnu skolu, nauci pisati, pa se onda lati komentarisanja, jado jadni.

Kama

Koja bas vesela vjest vi kao da ne kontate naj bitnije ?? Strucnjaci halooo doktor sve sto moze uzem besplatno na racun pacijenata kantona sarajevo obavi naj vece edukaceje specijalizacije dolaze timovi kojoma se placa da nauce pojedince a sve on NASIH PARA . I ONDA JE VJEST OTISAO SVO ZNAJE PONJEO I OTISAO PRIVATNO DA RADI ?? A mi koji smo to placali moramo da placamo tim nasim dragim ljekarima ponovo da nas privatno ljece i to je VJEST I TOME SE VI DICITE umjesto da se donese zakon kako svugdje u svijetu kad napust martcnu instituciju koja je ulagala novac u negovo znanje sav taj novac mora VRATITI EEE ONDA NEBI NIKO NIGDJE OTISAO !!!! ka Mrki ..............---------- investiraj u vecernju osnovnu skolu, nauci pisati, pa se onda lati komentarisanja, jado jadni. ka Jadnice<< Vemo lako bi ti mogao investirati nesto u Mozak !

/ Najnovije