Saznajemo: Još jedan stručnjak napustio KCUS

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

666

otjera ona bakirova *****a sve sto vrijedi odozgor

Pomislih

ona vjestica! Ali ne,ona ceka da je otjeraju!

MRKI

Kao prvo momak je dobar kao drugo NIKO GA NIJE OTJERAO no je otisao PRIVATNO DA RADI uzeo je sve sto je mogao od drustva od naših para je dobio specijalizaciju edukaciu i kad je stekao po vama veliku stručnst otisao je to PRIVATNO da iskoristava . GLUPE BOŠNJE

Bez obzira na to ko je kakav ¨strucnjak¨

NE IDITE IM NIKADA!

Aaa

Vjerovatno je vise pametan nego poslusan

Šta brišeš nikog ne vrijeđam

Moj komšija prešao iz Konzuma u Bingo. Ne znam kako vam je taj transfer promakao? Vrhunski stručnjak za slaganje artikala u police....... Koga briga ko je gdje prešao ???? Neka svako radi onako kako misli da mu je bolje.

Nos

*** Mozda si ti glupson pa ne vidis dalje od svog nosa.

Surla

Mozda si ti glupson pa ne vidis dalje od svog nosa. ka Nos Ovaj članak i nije napisan radi ovog ljekara koji je otišao na bolje ili gore, nego zbog provociranja čitalaca i klevetanja iste osobe koje se sistematski radi na ovom portalu.

Tatar

Svako ide tamo gdje mu je bolje osim stranačkih botova

tonk19

To je sekin uspjeh. Stidiš li se Seko što napravi od kliničkog centra. Teško narodu, sad će ga dunđeri koji nemaju veze sa medicinom da nas ,,liječe,, . A oni, Izetbegovići, kad se razbole, liječe se van BiH ili im dolaze ljekati iz drugih država da ih operišu i liječe. Toliko o stručnosti ba UKC.

hahahah

ovo je placena reklama od strane Nase male klinike!... garant je urednik dobio besplatno povecavanje...

Ljiljan:***

I KO HCE ONDA DA MI ***

/ Najnovije