Saznajemo: Advokat Alise Ramić prijetio Ifetu Feragetu u sudnici

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mujo

Bolje šutjeti i biti smatran glupim nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. A.L.

Znam Covjeka

***

Maja

***

ala

Opasno si se ti poceo gubiti, cijelo vrijeme govoris da znas ko su UBICE, a sad govoris da ne znas ko ti je ubio dijete.

HAHAHHAHAHAHA

Poznajem Gorana licno i on je zadnja osoba koja bi nekom prijetila.. S tim da covjek radi ozbiljno posao za razliku od Showmena Ferageta, koji ovakvim izvalama samo prikriva svoj nerad i nesposobnost.. ka Znam Covjeka HAHAHHAHAHAHAHHAHA GORANE JESI TO TI?

Licno ja

***

Buhahaha

HAHAHHAHAHAHAHHAHA GORANE JESI TO TI? ka HAHAHHAHAHAHA Feragetu jesi to ti

:D

Feragetu jesi to ti ka Buhahaha nisam, žensko je sa ove strane ;)

xD

>>Goran izmislio svijet za ovog sizofrenog advokata i sumanutog mu klijenta. Mora da ga je razvalio na rocistu pa Ifet opet izmislio situaciju ka Licno ja<< >>Goran izmislio svijet za ovog sizofrenog advokata i sumanutog mu klijenta. Mora da ga je razvalio na rocistu pa Ifet opet izmislio situaciju ka Licno ja<< falite me moja usta kad niko drugi neće :D

Saznajemo

***

Eto ti znaš ko je ubijao

Opasno si se ti poceo gubiti, cijelo vrijeme govoris da znas ko su UBICE, a sad govoris da ne znas ko ti je ubio dijete. ka ala Pa si ih pomlatio na tone!

Bosanka

Sprdnja od sudstva. Fuj

/ Najnovije