Savjetnik Željke Cvijanović ismijao Schmidta zbog neispunjenog obećanja o 9. januaru

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kkwDKQWKDK

Ambasadori su dobili nogu, turista ne sme da poviri, nego mene ramo čudi, kamo ga sa korpusima ;)

Geresau

Visoki predstavnik za Bošnjake

jjjjlkjijljijik

Biće fircovao bradu i otvarao sinu crpku pa ne stiže, kana mu sporo suši ;)

Haha

Mene također čudi da se nisu u nekome od ešalona pojavili traktori IMT 533 deluxe. Kako je to dobar traktor...Izdržljiv, ekonomičan - malo troši, a u prikolicu mogu stati dvije prosječne pravosla vne obitelji. Doista sramotno da svoje mjesto nije zauzeo i ovaj čuveni crveni traktorčić.

tuner

koji su to propaliteti bijedni koji nikada iz 13. vijeka da izadju. dozvat ce traktorijadu za jedno 8 godina i cetiri mjeseca, a nece se smiriti dok na terazijama ne bude necija vojska, ne njihova.

Gost

Sada treba očekivati reakciju onih što bi hapsili. Neka sada hapse Schmita.

U jeste nam zabranili, sav se tresem haha

Niste nam bosnje zabranili da i ove godine slavimo, a necete ni za 2 godine kad budemo slavili nezavisnost. I kao ni danas ni tada necete biti pozvani. A vi slobodno nastavite slaviti dan kad ste ubili srpskog svata 1.3. kao i bitku na bedru, to su vasi morbidni praznici.

Hahahaaaa

Koji debil. Nije ni njemu lako, hahah

333

@Niste zabranili Sto bi ti iko zabranjivao da pravis od sebe budalu?

Schmidt

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije