Sattler nakon sastanka o migrantima u USK: Situacija je potpuno neprihvatljiva

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

Uljezi Crnogorac i Austrijanac, Bosancima odredjuju gdje ce naseliti uljeze Pakistance. Motaj kablove

Ja i

Sad vidite kako narod zivi u ovoj mafijaskoj drzavi.na nama se izivljavaju 30 dugih godina.ljudi nemaju nikakva primanja,a tjeraju te da mafiji placas racune.radnik radi 30 dana za pisanih 200 eura,penzija nemoze biti 10 dana itd.

Koel

Ma mars licemjerna EU stoko vodite ih kuci ne moramo nikad uci u eu pisat je ovako licemjernu a te pare dajete IOM mafiji koja iz pola zavrne cim nestane bjeze kud znaju majku vam lopovsku nece oni u bosnu oni hoce u eu tamo i i vodite a ne nama da popujete mars redom svi ambasadori kuci ih vodite

Xwww

VODI IH U AUSTRIJU ILI DALJE, PA VI STE IH POZVALI DA NAMA PRAVE PROBLEME. NAMA NE TREBAJU VASE PARE, UZMITE IH I VODITE IH GDJE HOCETE. DOSLI SU LOPOVI DA NAS UCJENJUJU.

Pitar

Ništa gluplje ne pročitah, pa primi ih u EU, kod tebe su pošli a ne kod mene....

Gost

Kako im Selmo nije objasnio da je situacija sexy?

Gost

Odrzivo rjesenje je da ih EU ravnomjerno rasporedi po svojim zemljama jer su ih oni namamili ovamo.EU bi da ovdje bude kamp i da oni biraju obrazovane i vode ih sebi a nama da ostave ostale da se mucimo i mi i oni. A biće da svi imaju ćara od Bire dok su svi toliko uprli u smjestaj migranata u Biru.

/ Najnovije