Šatorović s predstavnicima sindikata profesionalnih fudbalera iz regije

Radiosarajevo.ba
Šatorović s predstavnicima sindikata profesionalnih fudbalera iz regije
FOTO: SSSBiH / Tokom razgovora su razmijenjena dosadašnja iskustva u sindikalnom radu

Predsjednik Saveza samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine Selvedin Šatorović sastao se danas u Domu sindikata s predstavnicima sindikata profesionalnih nogometaša iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Slovačke koji su u dvodnevnoj posjeti Sarajevu.

Razlog dolaska u glavni grad BiH je bio razgovor o svim problemima i izazovima s kojima se u svom radu suočavaju sindikati profesionalnih nogometaša.

S obzirom na to da je Sindikat profesionalnih nogometaša u BiH punopravna članica Saveza samostalnih sindikata BiH, učesnici dvodnevnog skupa su posjetili prostorije SSSBiH i samog Sindikata profesionalnih nogometaša u BiH.

Tokom razgovora su razmijenjena dosadašnja iskustva u sindikalnom radu, te je uime Saveza samostalnih sindikata BiH svim predstavnicima sindikata profesionalnih nogometaša data puna podrška u njihovom daljnjem radu.

Među onima koji su danas bili u posjeti Savezu samostalnih sindikata BiH bili su i Jan Muha, bivši golman reprezentacije Slovačke, Mirko Poledica, bivši nogometaš iz Srbije, Panče Kjumbev i Stojče Temelkov iz Sjeverne Makedonije, te Mario Jurić iz Hrvatske, Željko Jovanović iz Crne Gore i Aldin Džidić, predsjednik Sindikata profesionalnih nogometaša u BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije