Schmidt s članovima Predsjedništva: Niko neće doći izvana i napraviti čudo

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Naslov bi trebao biti: Visoki predstavnik se sastao sa Bošnjačkim članovima predsjedništva.

Ispravka

Naslov bi trebao biti: Visoki predstavnik se sastao sa Bošnjačkim članovima predsjedništva. ka Gost Ne, ne. Treb'o je glasiti: " Visoki predstavnik se sastao sa dva bosanska clana predsjednistva, Bosnjakom i Hrvatom. Treci, Vlah opstuira i treba ga zmijeniti lojalnim Vlahom.".

Nece cudo iz vana, ha?

Kako je Hrvatsku moglo osloboditi cudo iz vana? Moglo je i Bosnu samo sto vam je draze da nas drzite ko na tasu, ipak su muslimani u pitanju ;)

Pavle

Znali ste napravit Dejton

Gost

Član Predsjedništva može reći da je Pakistanac to nije problem, problem je u tome što ga nisu izabrali pakistanci a on se predstavlja kao da jesu.

"Pakistanci"

Član Predsjedništva može reći da je Pakistanac to nije problem, problem je u tome što ga nisu izabrali pakistanci a on se predstavlja kao da jesu. ka Gost Pakistanci nisu dobro razumjeli. Bitno je da je on Pakistanac, nigdje ne stoji da ga Pakistanci moraju izabrat. Ko je kriv pakistancima kad vazda na dvije stolice sjede. Htjeli bi da su "branitelji" i u isto vrijeme da su osvajaci.

Mirko

Ako su jedini problem izbor člana predsjedništva i doma naroda onda nama u državi cvjetaju ruže. Ove probleme možemo riješiti za sat vremena. Ali kako riješiti nezaposlenost, male plaće, veliku birokratiju, korupciju , školstvo, zdravstvo, penzionere, sirotinju , profitere , visoke poreze, akcize itd...

Io

Pa Normalno da nece, ali produbiti krizu, zakuhati, pa nam soliti pamet jos 20 godina a izvlaciti profite iz zemlje kroz banke, firme, radnu snagu skolovanu i slicno, e to hocete.

HAHAHAHA

ka O<< Mnogo volim bre kad mi se kosmija pa i sused naljute. Nije 23% nego 30%. A sa ceg ste vi presli na krscanstvo? Je l to licemjerno? Da ne pominjemo koliko vas ima da ste obisli citav krug.

Ralle

Direkt u glavu muslimanima koji očekuju da stranci sve riješe za njih..covjek ih ohladio i rekao da očekuje dogovor KONSTITUTIVNIH naroda..sad ce se Sejdo morat napit jer on uporno tvrdi da.konstitutivnost ne postoji..zabi.mu.ga švabo do jaja..

Daleko od tog dragi Vlashe

a Ralle<< Jedino Bosnjaci ovdje imaju covjecne i realne zahtjeve. Ovi stranci iako vasi vjerom ipak su blizi normalnosti nego krvackim fasistickim i vasim dviljackim ciljevima.

071

Možda niko izvana neće napraviti čudo, ali zato stalno pravite sranje. U savršenoj ste harmoniji sa tri debila i kriminalca.

071

@Ralle Živim za dan kada će mi neko objasniti kako se to "konstitutivni narodi" dogovaraju. Izvedu vas 300 000 uhljeba i polupismenih budala koji jedini glasate za tri nacionalističke mafije na stadion i onda se dogovarate? Mislim da to neće ići.

a neći ni ovi

metuzalemi

Ha

Nema ništa od ovog stranca! Samo ga muslimani žele, jer očekuju da radi za njih, kao i svi prethodni! Ovaj nije legalno došao, i neće biti prihvaćen od strane Srba, a Hrvati su na čekanju, da vide hoće li imati ikakve vajde od njega!

/ Najnovije