Sastanak Izetbegovića i Čovića danas u Sarajevu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Yx

@ambrozija, Pa narod je njih izabrao da ih predstavlja! Ako narod neće, neka ih ruši! Ali, čisto sumnjam da će to uraditi!

Vuk

Popu..... k.... jedan drugom,monstrumi ogavni.

robot

kafa ili sastanak

Ambrozija

@Yx,da li je? Dok god ne bude elektronsko glasanje,rezultati će biti u njihovu korist.I jos: oni koji su glasali za njih,nisu valjda dali glas idiotima da razvaljuju zemlju i djeluju izvan sistema ?

Pehlivan

Evo sada već decenijama, ove dvije karikature se sastaju sa uvijek istim ishodom. Svi smo ostarili gledajući njihove jalove sastanke.

Guest

Guest Lopov se sa lopovom sastaje. Jedan treba jos jednu Hacijendu da sagradi,a drugi da namiri milion koji je potrosio za kcer da bi se direktoru kupleraja dopao kao punac.

/ Najnovije