Saša Magazinović: 'Vrijeme je da naša pošta ukine naplatu 1,80 KM. Mnogima je jako frustrirajuće'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

prevaranti

Veci je problem sto oni naplaciju postu carine, gdje granicna treba da ima svoj ured u posti za pregled poste, a kako to nemaju onda su ovlastili poste da to rade u njihovo ime. I onda posta otvara pakete i naplacije uslugu slanja poste na carinu i nazad po postanskim tarifama za pakete iako je to kancelarija do kancelarije unutar poste. Ta naplata je nelegalna jer paket ne napusta postu a naplacuje se usluga transfera paketa do carine i nazad bez broja, brz dodatnih postanskih markica na paket, bez racuna, bez odluke ili bilo kakvog traga transfera. To su potvrdili i iz carine da njima posta nikad ne dolazi nazad na pregled iz poste.

***

***

MRKI

NAJZAD NESTO PAMETNO PODRZAVAM !!!!!!

⁰0089⁹

To nam je najveci problem. Nece moci sverceri narucivati radi 1,8 KM. Ukinite vi mjesecno naplcivanje ,,vođenja,, racuna u bankama ako cemo sitnicariti. Sve radi softver.

***

Za 1,80 km hoces da ti postar donese paket na adresu Ili da ti ides u.postu,gubis vrijeme,placas parking,bjezis sa posla da bi podigao posiljku.Kako te nije stid.Valjda i tog postara sto ti donese treba platiti plus benzin koji potrose raznoseci posiljke.

Kloko

Akzize ganjao 5 god I sad presao na postanske marke

BiH

Sale pošto si ti najvrijedniji a sigurno među najpoštenijim političarem digni svoj glas protiv previsokih primanja političara.Ovaj tvoj glas bi bio i protiv tvog primanja ali eto shvati kako je sitnoj buraniji.

Cime se ovaj bavi!

Drzava gori, on se bavi bezveznim i nebitnim stvarima, uvijek samo mlati praznu slamu i ostaje u vrhu na drzavnim jaslama.

/ Najnovije