Saša Magazinović ukazao na ogroman problem u BiH: Pojasnio i kako ga riješiti

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Veriga

***

Zasto ...

... se ne pozabavis zakonom malo Sasa? Zasto neko mora biti optuzen za proizvodnju i omogucavanje u uzivanju (ovo je bas posebna glupost), ako kod sebe ima joint? Podji prvo od toga, poslije je lakse.

Bas moras biti...

Narkotici jesu golem problem ali puno veci su iz Jugoslavije uvezene nacije, Srbi i Hrvati kao ideoloska podloga malignih velikodrzavnih projekata iz Srbije i Hrvatske. Ne mozemo nacije nepostojece drzave Ju/SHS prihvatiti kao “narode” BiH, sa imenima susjednih drzava. Puno je starija BiH od Jugoslavije i njenih nacija. Nije imala srbe i hrvate prije XX vijeka. ka Veriga ... totalno zarazen nacionalizmom pa davati ovakve komentare. Znas li za staru pravoslavnu crkvu iz 14 - 15 vijeka, eno je na sred carsije?

Ne laj PSU poturceni

Narkotici jesu golem problem ali puno veci su iz Jugoslavije uvezene nacije, Srbi i Hrvati kao ideoloska podloga malignih velikodrzavnih projekata iz Srbije i Hrvatske. Ne mozemo nacije nepostojece drzave Ju/SHS prihvatiti kao “narode” BiH, sa imenima susjednih drzava. Puno je starija BiH od Jugoslavije i njenih nacija. Nije imala srbe i hrvate prije XX vijeka. ka Veriga

Iva

Reci šibicari da vijeće ministara ne radi ništa osim sto izvršavaju želje Covica i Dodika

Namćor

Picopevac se pravi Englez. Biznis model droga pare, nekretnine i političari je uhodan, u praksi provjeren i besprjekorno funkcioniše u BiH (konsocijacija tri ravnopravne favele). Koalicioni partneri ti ga kreirali.

Uvezena religija

Narkotici jesu golem problem ali puno veci su iz Jugoslavije uvezene nacije, Srbi i Hrvati kao ideoloska podloga malignih velikodrzavnih projekata iz Srbije i Hrvatske. Ne mozemo nacije nepostojece drzave Ju/SHS prihvatiti kao “narode” BiH, sa imenima susjednih drzava. Puno je starija BiH od Jugoslavije i njenih nacija. Nije imala srbe i hrvate prije XX vijeka. ka Veriga Ispada prema tvojoj logici da su i muslimani problem jer je islam uvezena religija iz Azije kao imperijalni otomanski projekat Osmanlija i nije je bilo u Bosni prije 14. vijeka ?! Ili je možda načitani bošnjo 14. vijeka shvatio sve duhovne prednosti Islama, pa i u smislu poreza, studirajući danonoćno spise na arapskom te projavio masovno i trenutno razočarenje hrišćanstvom?!

MrziteljPDA

Sale pitaj ženu kako ju je Remzo a ponekad i Hajdar kao omladinku izbijali iz baglama! I danas Remzo priča priču kako joj je otac Ilija utrčao u Remzinu kuću u Seoni i malu golu odveo svojoj kući. Onda su je tebi uvalili. Džems je disko na njenoj minđosavi finansijski održavao

852ooo

Sale pitaj ženu kako ju je Remzo a ponekad i Hajdar kao omladinku izbijali iz baglama! I danas Remzo priča priču kako joj je otac Ilija utrčao u Remzinu kuću u Seoni i malu golu odveo svojoj kući. Onda su je tebi uvalili. Džems je disko na njenoj minđosavi finansijski održavao ka MrziteljPDA Ohani malo seljoberu banovićki, papčiću provincijski onaj. Imaš li ti kakve druge obaveze sem ovog komentarisanja? Znaš li da ti stara guta svaku noć tuđe tjelesne izlučevine? Ne znaš? Pa pitaj seljo, pitaj je. Papak dokoni .....

El holidejinjo al ljiljani

Pa bracika I ove sa liste satraše grad. Konobar naspidan , taxista isto.... a ti bi se bavio nekim "neotkrivenim" teraj se bre, de ti je mesto ;)

AAA

Pa bracika I ove sa liste satraše grad. Konobar naspidan , taxista isto.... a ti bi se bavio nekim "neotkrivenim" teraj se bre, de ti je mesto ;) ka El holidejinjo al ljiljani Čak je poslije gutanja enormnih količina mojih izlučevina tražila i da konzumira moj izmet jer je, kako ona kaže, to najslađe njoj. Ne vjeruješ? Pa PITAJ je.

MrziteljPDA

Ohani malo seljoberu banovićki, papčiću provincijski onaj. Imaš li ti kakve druge obaveze sem ovog komentarisanja? Znaš li da ti stara guta svaku noć tuđe tjelesne izlučevine? Ne znaš? Pa pitaj seljo, pitaj je. Papak dokoni ..... ka 852ooo ti si to jarane pomiješao svoju mamaru sa mojom! Moja je otišla na bolji svijet još davne 2008. godine! Tvoja tjelesne izlučevine vjerovatno guta a iz koliko hašimaga samo je pitanje. Ja ću onako odoka lupiti da je pet! Ali bar dvojica u ovom trenutku zamišljaju kako ta krezavica flauta hašimagu! Jedan sam ja a drugi si ti!

Volis da GUTAS BALIJO

Čak je poslije gutanja enormnih količina mojih izlučevina tražila i da konzumira moj izmet jer je, kako ona kaže, to najslađe njoj. Ne vjeruješ? Pa PITAJ je. ka AAA

/ Najnovije