Saša Magazinović: Protivljenje rezoluciji o genocidu u Srebrenici je anticivilizacijski čin

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

355

Anticivilizacijski je ono što Amerika radi Palestincima dok ste se vi političari američki plaćenici ućutali i ne smijete ni jednu kritiku da uputite Americi. Lako je kritikovati srpski narod u BIH iza koga niko ne stoji, koji nikad nije dočekao pravdu za zločine koji su počinjeni prema njemu, ni pravde ni osude ni kajanja... Osuda bilo kojeg zločina, ko god da ga je počinio je ljudski čin i civilizacijski čin. Svi političari u RS su osudili zločine koje je počinio neko iz srpskog naroda, počinioci su osuđeni... sa druge strane bošnjački ekstremisti i dalje prijete da će Srbi nestati iz BIH i da će ukinuti RS, da nijedan zločin nije počinjen prema Srbima u BIH, a što je najgore institucije i probošnjački političari se ponašaju baš tako,kao ekstermisti. Nijedan zločin prema srpskom narodu u BIH 90ih ni da osude, ni da se izvinu... ni da kazne počinioce.

Atif

Pa sto se strica ne odreknes? Bio je 95 cuvar u fabrici akumulatora

dsw

>>Anticivilizacijski je ono što Amerika radi Palestincima dok ste se vi političari američki plaćenici ućutali i ne smijete ni jednu kritiku da uputite Americi. Lako je kritikovati srpski narod u BIH iza koga niko ne stoji, koji nikad nije dočekao pravdu za zločine koji su počinjeni prema njemu, ni pravde ni osude ni kajanja... Osuda bilo kojeg zločina, ko god da ga je počinio je ljudski čin i civilizacijski čin. Svi političari u RS su osudili zločine koje je počinio neko iz srpskog naroda, počinioci su osuđeni... sa druge strane bošnjački ekstremisti i dalje prijete da će Srbi nestati iz BIH i da će ukinuti RS, da nijedan zločin nije počinjen prema Srbima u BIH, a što je najgore institucije i probošnjački političari se ponašaju baš tako,kao ekstermisti. Nijedan zločin prema srpskom narodu u BIH 90ih ni da osude, ni da se izvinu... ni da kazne počinioce. ka 355<< Minus je dao neko ko ne želi da kazni one koji su prema Srbima 90ih počinili ratne zločine, vjerovatno mu se sviđa da se psihopate i ubice šetaju Federacijom.

Namćor

Možel jedan dan bez ovog picopevca u Rame nagaci?!

Zagor

Baš tako. Genocid je presudjen od strane vise sudova ukljucujuci i UNove. Svako nepodrzavanje rezolucije UN je negacija vladavine prava kao aksioma civilizacije. Necivilizirani, iščašeni, šićardžije i fasisti ce biti protiv rezolucije ukoliko ne glasaju ZA. I suzdrzani spadaju u negatore prava.

Zagor

***

IVA

DOSTA SULJIH OGLASAVANJA I TEBE I KONAKOVICA I RAME I OSTALIH UBLEHA IZ TROJKE! ZASTO NE KRITIZIRATE COVICA I DODIKA NEGO IM PREPUSTATE SVE. RADITE NESTO I PRESTANITE BITI POLITICKO SMECE!

IVA

>>Anticivilizacijski je ono što Amerika radi Palestincima dok ste se vi političari američki plaćenici ućutali i ne smijete ni jednu kritiku da uputite Americi. Lako je kritikovati srpski narod u BIH iza koga niko ne stoji, koji nikad nije dočekao pravdu za zločine koji su počinjeni prema njemu, ni pravde ni osude ni kajanja... Osuda bilo kojeg zločina, ko god da ga je počinio je ljudski čin i civilizacijski čin. Svi političari u RS su osudili zločine koje je počinio neko iz srpskog naroda, počinioci su osuđeni... sa druge strane bošnjački ekstremisti i dalje prijete da će Srbi nestati iz BIH i da će ukinuti RS, da nijedan zločin nije počinjen prema Srbima u BIH, a što je najgore institucije i probošnjački političari se ponašaju baš tako,kao ekstermisti. Nijedan zločin prema srpskom narodu u BIH 90ih ni da osude, ni da se izvinu... ni da kazne počinioce. ka 355<< MEDJEDE NEPISMENI I POKVARENI! DA LI CITAS ISTA OSI LAZI U SRPSKIM MEDIJIMA? ZA ZLOCINE NAD SRBIMA OSUDJENO Pred Haškim tribunalom za zločine nad Srbima u BiH procesuirano je šest lica, od čega su četiri pravosnažno osuđena na 45 godina zatvora, a dva su oslobođena. Pred Sudom BiH, za zločine nad Srbima, potvrđena je optužnica protiv 233 osoba, pravosnažno je osuđeno njih 63 na 457 godina zatvora, a 35 osoba je oslobođeno. Pred entitetskim pravosudnim institucijama za zločine nad Srbima je potvrđena optužnica protiv 139 lica, od čega je njih 67 pravosnažno osuđeno na 353 godine, dok je 34 lica oslobođeno.

/ Najnovije