Saša Magazinović: Pošaljite nam iskustva o liječenju kanabisom

0
Radiosarajevo.ba
Saša Magazinović: Pošaljite nam iskustva o liječenju kanabisom
Foto: Twitter / Irfan Ribić i Saša Magazinović

"Prije više od tri godine, na molbu Irfana Ribića, aktivno sam se uključio u borbu za legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe. U isto vrijeme, ova tema postala je moja strast i frustracija.

Svoja iskustva o liječenju i problematici u nabavci kanabisa za liječenje pošaljite na mail: sasa.magazinovic@parlament.ba – sa vašim imenom ili anonimno, ako tako želite", poručio je državni zastupnik Saša Magazinović putem Twittera.

On je napomenuo kako će se sva iskustva objediniti u jedan dokument i objaviti, ali uz poštovanje anonimnosti - ako se tako zatraži.

Generali BiH: U ratu smo bili na strani zapadnih vrijednosti, tako smo i danas za EU i NATO

Generali BiH: U ratu smo bili na strani zapadnih vrijednosti, tako smo i danas za EU i NATO

Sve će se dostaviti poslanicima i ministarstvima, kako bi ih podsjetili o kakvim problemima i posljedicama se govori kada se traži legalizacija medicinske upotrebe kanabisa.

"Zajedničko djelovanje jedini je način postizanja jasnog cilja – olakšati ljudima borbu za zdravlje, život i dobrobit. Mi ne odustajemo od ideje da je to moguće i u zemlji u kojoj se ponekad čini da ništa nije moguće", poručio je Magazinović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije