Saša Magazinović: 'Ovo je pravi razlog zašto odugovlače s legalizacijom kanabisa u medicinske svrhe'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Erdo

Moram se složiti sa dotičnim gospodinom

Han

De da načinimo prvi korak. Da idemo polagano. Npr da se u jedinstvenoj i cjelovitoj BiH izjednači tretiranje pušenja džointa pred zakonom. Ne da staneš na granicu entiteta "koja ne postoji", koju "vidiš ali ne vjeruj svojim očima da je ima" pa na jednom mjestu si krivično odgovoran a korak dalje si prekršajno odgovoran.

Ohoho

Kanabis je jako zdrav kad se iscjedi. Vidim ovi narkomani u naselju sve zdraviji. Mnogi koji su im predviđali kratak rok trajanja su otisli prije njih. Ja koristim samo maslinovo ulje za suncanje.

Sasa, sasa...

...e moj Sasa! Bavi se onim cime bi se morao baviti jedan socijaldemokrata

Nece dobit grooooDdzansku

De da načinimo prvi korak. Da idemo polagano. Npr da se u jedinstvenoj i cjelovitoj BiH izjednači tretiranje pušenja džointa pred zakonom. Ne da staneš na granicu entiteta "koja ne postoji", koju "vidiš ali ne vjeruj svojim očima da je ima" pa na jednom mjestu si krivično odgovoran a korak dalje si prekršajno odgovoran. ka Han

***

***

Oliva

Pravi razlog odugovlačenja je što se još nisu dogovorili kome će se prepustiti uzimanje tala za tako unosan biznis.

Pušiti na pravoj strani

De da načinimo prvi korak. Da idemo polagano. Npr da se u jedinstvenoj i cjelovitoj BiH izjednači tretiranje pušenja džointa pred zakonom. Ne da staneš na granicu entiteta "koja ne postoji", koju "vidiš ali ne vjeruj svojim očima da je ima" pa na jednom mjestu si krivično odgovoran a korak dalje si prekršajno odgovoran. ka Han Hahhaha, pogotovo ako si napušen, teško je zamisliti gdje je tačno nevidljiva granica.

Foooj

Ista prica je i sa oporezivanjem kladionica. Ajmo trojkice, ako imate moooda, sprovedite tu zakonsku mjeru oporezivanja. Sjasite vise s grbace uposlenih i poslodavaca koji moraju 73% izdvojiti u doprinose od plate za vasa gladna usta sa debelim stomacima u skupim autima.

/ Najnovije