Saša Magazinović o 'svesrpskom saboru': Dodik i Vučić pokušavaju maskirati poraze u pobjede

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Odurno

jos jedan zasluzni Srbin odradjuje lojalnost

Svesrpski????

***

WTF?

***

M....

***

***

***

Došli su njihovi predstavnici

***

***

***

Ma kakvi

kakva opservacija, jesi li ovo sam smislio? ka WTF? Pogao mi dodo

Nije za one kojima je od srba ostalo samo ime

Ovo vam je neka tajna večera ili ručak. Da je svesrpski mogli bi valjda doći svi srbi. Ali ne mogu. Ako im je dobro tako neka izvole a ako pak nije neka se riješe sami sa njihovim političkim srbima iz serije A ka Svesrpski???? Nije za one koji su se odrekli svog srpstva da bi sluzili srpskim dusmanima i kojima je od srba ostalo samo ime, kao ovom magazinovicu.

Aha

****

Samo se ti pravi blesava

***

Mili

***

Od kako postojite

***

Guest

a gdje je kačevanda🤣🤣🤣

AVA

***

AVA

***

***

***

***

***

Magazinovicu od srba ostalo samo ime

Magazinovicu krivo sto on nije pozvan kao bakirov srbin. Ti se drzi svebosnjackog sabora, iftara i idi na raport smitu i u americku ambasadu, kao i komsoglu.

/ Najnovije