Saša Magazinović: Neće Trojka, bilo koja druga stranka ili pojedinac u EU nego Bosna i Hercegovina

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Error

A narod ce ko fol neko pitati a i da ga pita opet ce te namjestiti ko sebi. Vama jeste mjesto u EU ista ste vrsta volite ratove sirite mrznju sve za vlast sve volite osim zemlje i naroda kojeg predstavljate pa idite vi onako sa porodicama svojim u EU kad vam je tako divna i slatka. Sa svom njihovom demokratijom i pravdom. Mars ba.Jednom ste izdali i narod i drzavu sad hocete jos jednom .vec su vam u varesu uzeli rudu srebra i to britanci .niko ne govori o tome hoce li sta ostati nasoj djeci !!!

Koel

Ovaj misli da smo mi svi ludi sta si uspio majmune tek 24 ce razmatrati da li treba otvoriti pregovore a uspjela je moldavija i ukrajina izdajnici ***

/ Najnovije