Šarović o Dodiku i harmonici: Ovo je šizofrenija koja nas vuče na dno...

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Turski katolik

beograđane mrzim od malena jer rođen sam tamo gdje ih nema

Katolik iz Turske

Viva Great Bulgaria

Nisam@Robot

Kazu svi danas Dodik sa Harmonikom Ponizio institucije BiH: Ne bih rekao da je to bas tako, zamislite ovo: neko u nekom hotelu sa 5 zvijezica recimo u Becu Ritz-Carlton ili bilo koji drugi Luxsuz Hotel negdje drugdje, izvadi da oprostite onu stvar i urinira u po tog Luxus Hotela. I sta je on tu uradio, diskriminirao taj Hotel ili mozda sebe samog, ja mislim ovo drugo. Ili ako nekom Krkanu obuces neko gotivno odijelo i stavis mu na ruku veliki skupi sat, mislite li da je on gospodin, ne on je i dalje Krkan samo ovaj put u odijelu i sa skupim satom na ruci.

Duduk

A nije ko vi 90-tih kad ste samo mislili na mi i širili ljubav. Ma isti si ti šaroviću ko i dodik a i svi političari sa ovih prostora(čast izuzecima) samo gledate kako zgrnuti lovu briga vas za narod

Dodik je za tebe car!

Ti si chetnik sa dna kace

Duduk

SDS JE POZNATO NA DALEKO U ŠIRENjE MIRA I LjUBAVI

Pih

Šarović- ljigavac kojeg plaća SDA!

Knez

Jeli umesno ili Ne svirka u kabinetu Dodika,to CE oceniti I sud dati zapadni trabanti,sarovic,borenovic,trivicka,eksponent fejs TV vukanovic,islamolog ivanic.

Hm

Ko pjeva, zlo ne misli! Poznata izreka!

/ Najnovije