Šarović Dodiku: Ne pratimo vas na vašem putu kriminala

1
Radiosarajevo.ba
Šarović Dodiku: Ne pratimo vas na vašem putu kriminala
FOTO: Radiosarajevo.ba / Dodik/ Šarović

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović poručio je članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradu Dodiku da patriotizmom samo prikriva vlastitu korupciju te da neće pratiti njegovu politiku "potpunog ogoljavanja RS i izvlačenja resursa".

"Borite se na život i smrt i ne birate laži jer znate da gubitak izbora za vas znači kraj slobode", istakao je Šarović reagujući na jučerašnje izjave Milorada Dodika.

Dodao je da SDS ne prati Dodikovu politiku "potpunog ogoljavanja RS i izvlačenja resursa dok cijenu plaćaju građani", saopćeno je iz SDS-a.

Velika akcija MUP-a KS: Uhapšeno pet osoba, pretresi na nekoliko lokacija

Velika akcija MUP-a KS: Uhapšeno pet osoba, pretresi na nekoliko lokacija

"Najnoviji primjer je povećanje cijene struje. Prvo ste iscijedili Elektroprivredu RS pa sada privrednici plaćaju cijenu vaše pljačke", istakao je lider SDS-a.

Smatra da zbog politike SNSD-a svake godine iz RS ide 50 hiljada ljudi.

"Tačno je, ne pratimo vas na vašem putu kriminala. I nikada vas nećemo pratiti jer za razliku od vas SDS vodi iskrenu patriotsku politiku kojoj je važna napredna RS koja ima budućnost i nije prazna ljuštura, porobljena od strane jednog čovjeka, njegovih kumova i prijatelja kojima je ostanak na vlasti jedina svetinja", zaključio je Šarović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije