Šarović: Dodikove prijetnje Njemačkoj su smiješne, mi živimo od njihove pomoći

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

U BiH,Srbiji,Hrvatskoj samo populizam prolazi, a onda kad je kriza bjezi trbuhom za kruhom.Glasamo debilno a onda kad vidimo gdje smo dosli glasamo nogom. Ne treba samo politicare sancionisat ,sve treba I gradjane a najvise one koji iz Njemacke glasaju za Milorada ,Bakira I Dragana.

Ozbiljne prijetnje

Sve naopako, 800 hiljada pobunjenih bosanskih srba prijeti 80 miliona Nijemaca. Ali da pobunjenici znaju napraviti veliki pičvajz vidjelo se na vidovdan 1914.

Guest

Guest Sta je ovome ortodoksnom lopovu. On prijeti Njemackoj,ali ce mu nos dobro obrisati vidjecete. Njemci malo pricaju ,a dobro rade sta treba. Otisla je baba i sad je malo normalnija situaxcija u Njemackoj.

Inace ste smijesni

Vi ix BH entoteta RS. Cijeli entitet vode lopivi, fasisti, potencijalni ratni zlocinci i hinje..pa kako da imate buducnost?!

/ Najnovije